Hämäläisiä kasvuyrityksiä sparrataan Startup Saunassa 31.8. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hämäläisiä kasvuyrityksiä sparrataan Startup Saunassa 31.8.

Hämäläisiä kasvuyrityksiä sparrataan Startup Saunassa 31.8.

29.06.2017 13:34

Startup Saunan kasvuyrityskiertue saapuu Hämeenlinnaan 31.8. Alueen kasvuyritykset ja sidosryhmät kutsutaan mukaan keskustelemaan kasvuyritysten tulevaisuudesta sekä verkostoitumaan saunomisen merkeissä.

Kasvuyritysten kiihdyttämö Startup Sauna kiertää elokuun lopulla ympäri Suomea viidessätoista kaupungissa tavoitteenaan löytää 100 kasvuyritystä Suomi100-juhlavuoden kunniaksi. Startup Sauna on helsinkiläinen kasvuyritysten kiihdyttämö, joka sparraa yrityksiä eteenpäin yhdessä yritysvalmentajien ja laajan verkoston voimin. Suomen kiertueella on mukana 2–6 yritysvalmentajaa sekä sauna.

Startup Sauna, Crazy Town ja Hämeen ammattikorkeakoulu järjestävät Hämeenlinnan tapahtuman 31.8. klo 17–21 Crazy Townin toimitiloissa. Tapahtuman tavoite on kerätä alueen kasvuyritykset ja sidosryhmät yhteen keskustelemaan Suomen kasvuyritysten ekosysteemistä ja sen tulevaisuudesta. Tapahtuma koostuu keynote-puheesta, lyhyistä puheenvuoroista ja verkostoitumisesta. Sisältö toteutetaan englanniksi. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus saunoa.

Osallistujien on lisäksi mahdollista saada palautetta yritystensä potentiaalista, valmennusta sarjayrittäjiltä, sijoittajilta ja muilta ammattilaisilta sekä maailmanlaajuisia yhteyksiä ja verkostoja.

Tapahtuman tarkempi ohjelma, yritysvalmentajat ja puhujat julkaistaan elokuussa.

Ilmoittautuminen on käynnissä Crazy Townin sivuilla.

Lisätietoa:

Crazy Town: Elina Ruuskanen, sp. etunimi.sukunimi@crazytown.fi, p. 040 757 1711

Hämeen ammattikorkeakoulu: Jukka Raitanen, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi, p. 040 836 8807

www.startupsauna.com

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]