HAMKin opiskelijat mukana ainutlaatuisessa Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin opiskelijat mukana ainutlaatuisessa Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa

HAMKin opiskelijat mukana ainutlaatuisessa Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa

16.05.2017 15:50

Suomi 100 -juhlavuoden yksi erikoisimmista tapahtumista nähdään 20.–21. toukokuuta, kun Helsingin Kaivopuisto täyttyy hevosista. Koko perheen ilmaiseen Hevoset Kaivarissa -tapahtumaan odotetaan yli sadan hevosen lisäksi 30 000 kävijää viikonlopun aikana.

heppa1.jpg
(kuva: Jere Hietala)

​HAMKin Mustialan koulutus ja hevosalan kehittämishankkeet ovat mukana tapahtumassa. 

– Mukana on noin 20 hevostalouden opiskelijaa. Messupaikan suunnittelu ja osallistuminen esittelijänä ständille kuuluu osaksi Hevosalan verkostot ja tapahtumat -moduulia. HAMKin turkoosi huppari näkyy Kaivarissa koko viikonlopun, lupaa hevostalouden koulutuksesta vastaava Terhi Thuneberg Mustialasta.

HAMKin messupaikka löytyy Expo-teltasta, osastonumero T300. Koulutuksen lisäksi esillä ovat Uudistuva hevostalous- ja Uudet hevoskasvattajat -hankkeet. 

– Kaivari on hyvä paikka esitellä hevostalouden uusia suuntia ja markkinoida syksyn ohjelmaa, kertoo Sirpa Pussinen Uudistuva hevostalous -hankkeesta. 

Tapahtumassa on esillä koko hevosharrastuksen kirjo. Lukuisat näytökset, keppariareena ja City-ravit yllättävät ja ihastuttavat yleisöä. Hevoset Kaivarissa -tapahtuman toteuttavat yhdessä Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry ja Hevosalan osaamiskeskus Hippolis.  Tapahtuman taustalla on Mahdollisuuksien hevonen -juhlavuosityöryhmä, jossa myös Hämeen ammattikorkeakoulu on aktiivisesti ollut mukana.

Lisätietoja tapahtuman sivuilla.

Tervetuloa Kaivariin 20.–21.5.2017!

Lisätietoja

Terhi Thuneberg, hevostalouden koulutus/ HAMK, p. 050 5745 397
Sirpa Pussinen, Uudistuva hevostalous-hanke/ HAMK, p. 050 5749 207
Menna Rantala, Uudet hevoskasvattajat-koulutushanke/ HAMK, p. 040 3529 913

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]