HAMKin opiskelijoita esittelijöinä Valkeakosken talonäyttelyssä - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin opiskelijoita esittelijöinä Valkeakosken talonäyttelyssä

HAMKin opiskelijoita esittelijöinä Valkeakosken talonäyttelyssä

01.08.2017 10:26

Valkeakosken talonäyttelyn tapahtumapaikkana toimii Läntinen Linnunrata, Valkeakoski. Näyttely on kymmenpäiväinen ajalla 4.8. – 13.8.2017.

Talonäyttely on kohdistettu edullisten pientalojen uusien trendien esille tuontiin. Alueelle on rakennettu 16 erilaista taloa ja niille pienet sisäpuutarhat, joita vierailijat voivat vapaasti kiertää katsomassa.

HAMK on mukana tapahtumassa omilla ständeillä. HAMKin Valkeakosken kampuksen kesäopintojaan suorittavat opiskelijat ovat vastanneet ständien suunnittelusta, toteutuksiesta ja toimivat messuilla myös esittelijöinä. Kansainvälisessä ryhmässä on edustettuina sekä tekniikan että International Business –koulutuksen opiskelijoita. He esittelevät hybridienergiamoduulia, talon automatisointia sekä HAMKin koulutuksia.

Hybridinergiamoduulin tavoite on tarjota tietoa ja tapoja säästää energiaa. Esillä on myös uusia energiatehokkaita laitteita kotitalouskäyttöön. Talon automatisoinnin tavoitteena on tarjota edullisia tapoja automatisoida taloa. Paikalla on myös HAMKin Lepaan yksikön edustaja esittelemässä viherpihasuunnittelua, ja HAMKin osastolla onkin hyvä mahdollisuus nähdä miten kasveja voi lisätä asuinympäristöön käytännöllisesti ja tyylikkäästi. Lisäksi opiskelijat vastaavat opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

 

Lisätiedot talonäyttelystä:

talonayttely.valkeakoski.fi

Lisätiedot opiskelijoiden esittelytehtävistä:

Joonas Varinen, kesätyöntekijä, s-posti: joonas.varinen@hamk.fi, p. 040 7485 479

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]