Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.-15.8.2017. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.-15.8.2017.

Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.-15.8.2017.

27.07.2017 09:21

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Pääsääntöisesti HAMKin avoimessa AMKissa opiskelu tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla polkuopintopaikkoja kaikissa suomen- ja englanninkielisissä koulutuksissa, päivä- ja monimuoto-opintoina. Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkintojen polkuopinnot kestävät ensimmäisen lukukauden ajan.  Ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluat täydentää osaamistasi ja tavoitteenasi on korkeakoulututkinto. Kun polkuopinnot on suoritettu, voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman valintakoetta ja suorittamasi opinnot hyväksiluetaan tutkintoon.

Avoimet opinnot ovat pienempiä kokonaisuuksia tutkintoon johtavista opetussuunnitelmista. Syksyllä 2017 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa ympäristöliiketoimintaan, puutarhakasvien tuotetietouteen, kestävään kehitykseen, yrittäjyyteen, henkilöstöjohtamiseen ja varaston hallintaan.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.

Tutustu laajaan avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu HAMKin avoimeen AMKiin  osoitteessa www.hamk.fi/avoin. Hakuaika syksyn opintoihin on 1.-15.8.2017.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]