ICT-osaajille maksutonta koulutusta – haku käynnissä nyt - Hämeen ammattikorkeakoulu
ICT-osaajille maksutonta koulutusta – haku käynnissä nyt

ICT-osaajille maksutonta koulutusta – haku käynnissä nyt

29.06.2017 09:15

HAMKin ICT-taiturit -ohjelma tarjoaa ICT-alan osaajille maksutonta koulutusta mm. palvelumuotoilun, 3D-tekniikan ja tietojohtamisen teemoista. Haku koulutukseen on käynnistynyt. Mukaan otetaan 25 ICT-alan tulevaa tai nykyistä ammattilaista.

Hämeen ammattikorkeakoulun järjestämä ICT-Taiturit -hanke on edennyt toiseen hakuvaiheeseen. Ensimmäisessä hakuvaiheessa hankkeessa aloitti 35 opiskelijaa ja toisessa vaiheessa mukaan otetaan 25 uutta osallistujaa. Hankkeen tarkoituksena on päivittää Suomen ICT-alan osaajien ammattitaitoa sekä auttaa alan toimijoiden uudelleen työllistymistä.

Koulutus keskittyy sekä ICT-alan tekniikoiden että liiketoimintamallien hallintaan, joiden lisäksi mukana on palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen liittyviä opintoja. ICT-Taiturien kokonaisuuteen kuuluu viisi erilaista 15 opintopisteen laajuista moduulia, joista on mahdollista valita pelituotantoa, 3D-tekniikkaa, business intelligence ja business analytics -osaamista sekä älykkäitä palveluja. Osallistuja voi suorittaa koulutuksen aikana 30–45 opintopistettä.

Opinnot vastaavat tasoltaan joko alemman tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opintoja, osallistujan pohjakoulutuksesta riippuen. Koulutuksessa on mahdollista hyväksilukea sekä aiemmat koulutukset että työssä hankittu osaaminen. Opetuskieleksi voi valita suomen tai englannin, jolloin koulutus sopii myös muuta kuin suomen kieltä äidinkielekseen puhuville. Opetus järjestetään pääosin verkossa.

ICT-taiturien haku on käynnissä osoitteessa www.hamk.fi/ict-taiturit. Koulutukseen voi hakea sekä työelämässä että työelämän ulkopuolella olevat henkilöt. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamana osallistujille maksutonta.

Hanke kestää vuoden 2018 kevääseen.

Lisätietoja

suunnittelija Johanna Santala-Blom, työelämäpalvelut, HAMK, p. 050 574 5136
suunnittelija Jukka Raitanen, työelämäpalvelut, HAMK, p. 040 836 8807

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]