”Mun aivot räjähti siitä, millaista koulussa voi olla” Suositut tubettajat kuvasivat videon tutustumispäivästä HAMKissa - Hämeen ammattikorkeakoulu
”Mun aivot räjähti siitä, millaista koulussa voi olla” Suositut tubettajat kuvasivat videon tutustumispäivästä HAMKissa

”Mun aivot räjähti siitä, millaista koulussa voi olla” Suositut tubettajat kuvasivat videon tutustumispäivästä HAMKissa

23.01.2017 12:57

Suositut tubettajat ANNIKA ja ZoneVD tutustuivat Hämeen ammattikorkeakoulun koulutuksiin marraskuun lopulla. Molemmat tubettajat julkaisivat vierailupäivästä videon omalla YouTube-kanavallaan.

tiedote_ANNIKA500px.jpg

Kuva: Tubettaja ANNIKA tutustui Hämeen ammattikorkeakoulussa muun muassa opiskelijan suunnittelemaan mobiiliohjattavaan ralliautoon.

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on tehnyt yhteistyötä kahden tubettajan, ANNIKAn ja ZoneVD:n, kanssa. Tubettajat ovat henkilöitä tai ryhmiä, jotka tuottavat sisältöä ensisijaisesti YouTube-videopalveluun. ANNIKAlla on YouTubessa yli 86 000 seuraajaa ja ZoneVD:llä lähes 117 00 seuraajaa.

Tubettajat tutustuivat HAMKin kampuksiin ja koulutuksiin opiskelijoiden johdolla. Samalla he pääsivät itsekin kokeilemaan opiskelua ammattikorkeakoulussa – joskin vahvalla leikkimielellä.

Iltalukiota opiskelevalle ANNIKAlle vierailu ammattikorkeakoulussa oli täysin uusi kokemus. ANNIKA tutustui Hämeenlinnassa muotoiluun sekä Valkeakoskella englanninkielisiin International Businessin ja Electrical and Automation Engineeringinin koulutuksiin, joiden haku on käynnissä 25.1. asti.

– Mun aivot vaan räjähti siitä, millaista koulussa voi olla! Mää olin yllättynyt, miten käytännönläheinen koulu voi olla. Se jotenkin avasi mun silmiä, koska näki että pystyy oikeasti tekemään asioita käsillä eikä pelkästään kirjoilla, luovasta ammatista haaveileva ANNIKA iloitsee videollaan.

ZoneVD on puolestaan itse valmistunut joulukuussa ammattikorkeakoulusta. Hän tutustui suurella jännityksellä Hämeenlinnassa tietojenkäsittelyyn ja Forssassa sairaanhoitajakoulutuksen ja kestävän kehityksen opintoihin.

– Vielä ei ole alettu meikäläisen suolistoa pätkimään, sen sijaan mulle syötetään kohta jogurttia, ZoneVD kuvaa tunnelmiaan opetussairaalasängyltä.

Molemmat tubettajat julkaisivat HAMKin vierailupäivästä videon omalla YouTube-kanavallaan.

ANNIKAn video: 

ZoneVD:n video: https://www.youtube.com/watch?v=BD21Amu_au0&feature=youtu.be

 

Vierailupäivät on toteutettu yhteistyössä Töttöröö Networkin kanssa.

Lisätiedot:

suunnittelija Matleena Eerola, puh. 050 576 3572, etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]