Opiskelijoiden liikeideat esillä Startup Saunassa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijoiden liikeideat esillä Startup Saunassa

Opiskelijoiden liikeideat esillä Startup Saunassa

29.08.2017 08:24

Startup Sauna, Crazy Town ja HAMK järjestävät 31.8. yhteistyössä Startup Sauna -tapahtuman, joka on yksi Suomen johtavista kasvuyritysten kiihdyttämöistä. Hämeenlinnan tilaisuus on osa valtakunnallista kiertuetta.

Startup Sauna kiertää tiiminsä, 2-6 yritysvalmentajan sekä saunan kanssa kaikkiaan 15 kaupunkia 11 päivässä.

Mukana valmentamassa ovat mm. sekä Helsingissä että Piilaaksossa startup-yrittäjänä toiminut enkelisijoittaja Harry Santamäki sekä Startup Saunan Director of Community ja startup-intoilija Kasper Suomalainen. Tapahtumaan kuuluu yritysvalmentajien puheenvuorot, verkostoitumista ja saunomista. Tapahtuman tavoite on kerätä yhteen paikalliset kasvuyrittäjät ja kasvusta kiinnostuneet, lisäksi paikalla on HAMKin opiskelijoita ja alumneja.

– Toivomme, että yritykset saavat tästä paitsi arvokasta apua, myös innostusta tulevaan. Lisäksi tuoreiden yrittäjien on tärkeää verkostoitua ja saada nimille kasvoja, kuvaa tapahtumaa järjestävä HAMKin työelämäpalvelupäällikkö Jukka Raitanen.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla, kun osallistujat pitchaavat valmentajille liikeideansa ja saavat palautetta. Osallistujilla on mahdollisuus tulla valituksi Startup Saunan kiihdytysohjelmaan ja Slushiin tai he voivat päästä Startup Saunan mukaan Berliiniin ja Lontooseen.  Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja puheenvuorojen sisältöön tästä linkistä http://startupsauna.com/local-event/hameenlinna-finland

Aika ja paikka: 31.8.2017 klo 17-21, Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle.

Lisätietoja
Crazy Town: Elina Ruuskanen, elina.ruuskanen@crazytown.fi, 040 757 1711
Hämeen ammattikorkeakoulu: Jukka Raitanen, etunimi.sukunimi@hamk.fi, 040 836 8807

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]