Rakennustekniikka suosituin syksyn yhteishaussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Rakennustekniikka suosituin syksyn yhteishaussa

Rakennustekniikka suosituin syksyn yhteishaussa

22.09.2017 13:54

Syksyn 2017 yhteishaku korkeakouluihin on päättynyt. Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) haki yhteishaussa kaikkiaan yli 1700 hakijaa, joista ensisijaisesti HAMKin valitsi yli 700 hakijaa.

HAMKissa oli syksyn yhteishaussa tarjolla 205 aloituspaikkaa kahteen sosiaali- ja terveysalan ja neljään tekniikan alan amk-koulutukseen sekä yhteen sosiaali- ja terveysalan ylempään amk-koulutukseen.

Suosituimpia koulutuksia olivat joustavat monimuotokoulutukset, jotka mahdollistavat opiskelun esimerkiksi työn ohessa. Vetovoimaisimmaksi koulutukseksi nousi rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, johon haki yhteensä 258 ensisijaista hakijaa eli yli 10 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Toiseksi eniten kiinnostusta herätti sairaanhoitajakoulutuksen monimuotototeutus, johon oli 165 ensisijaista hakijaa eli 5,5 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden.

HAMKissa valintakokeet järjestetään marraskuun alussa. Kaikkiin valintakokeisiin ei lähetetä erikseen kutsuja. Joihinkin valintakokeisiin on myös ennakkoaineisto. Lisätietoja ja valintakoepäivämäärät löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 24.11.2017. Valitut hakijat aloittavat opintonsa tammikuussa 2018.

Lisätietoja 

opiskelijapalvelupäällikkö Leena Luoma, p. 050 574 5314 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]