Sosionomikoulutus vetovoimaisin kevään yhteishaussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sosionomikoulutus vetovoimaisin kevään yhteishaussa

Sosionomikoulutus vetovoimaisin kevään yhteishaussa

10.04.2017 15:26

Kevään 2017 yhteishaku korkeakouluihin on päättynyt. Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) haki yhteishaussa 8619 hakijaa, mikä on noin 200 hakijaa enemmän kuin viime vuonna.

Hakijoista ensisijaisia oli 3607. Myös ensisijaisia hakijoita oli noin 200 enemmän kuin viime vuonna.

HAMKissa oli kevään yhteishaussa tarjolla 1485 aloituspaikkaa suomen- ja englanninkielisissä amk-tutkintoon ja ylempään amk-tutkintoon johtavissa koulutuksissa.

HAMKin päivätoteutuksista vetovoimaisimpia olivat sosionomi- ja terveydenhoitajakoulutukset. Niihin oli lähes neljä ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden.

Englanninkielisistä koulutuksista suosituin oli Construction Engineering, johon oli hieman yli kaksi ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden.

Monimuotototeutuksista vetovoimaisimpia olivat sosionomi- ja rakennusmestarikoulutukset. Sosionomikoulutuksen monimuotototeutukseen oli lähes 15 ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden, rakennusmestarikoulutukseenkin yli 11.

Ylemmistä amk-koulutuksista vetovoimaisin oli liiketoiminnan kehittämisen koulutus, johon oli 5,5 ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden.

HAMKissa valintakokeet järjestetään touko-kesäkuun vaihteessa. Kaikkiin valintakokeisiin ei lähetetä erikseen kutsuja. Joihinkin valintakokeisiin on myös ennakkoaineisto. Etukäteisnäytöt, ennakkotehtävät sekä portfoliot tulee palauttaa hakijapalveluihin 20.4.2017 klo 15 mennessä. Lisätietoja ja valintakoepäivämäärät sekä hakijatiedotteet löydät Hakuohjeet HAMKiin -sivuilta.

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 30.6.2017.

yhteishaku.jpg

Lisätietoja

opiskelijapalvelupäällikkö Leena Luoma, p. 050 574 5314 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]