Uusi kiertotaloustapahtuma FRUSH Forssassa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uusi kiertotaloustapahtuma FRUSH Forssassa

Uusi kiertotaloustapahtuma FRUSH Forssassa

06.10.2017 09:43

HAMKin ideoima kiertotalouden osaajat, rahoittajat, startupit ja ideat yhdistävä kaksipäiväinen tapahtuma FRUSH järjestetään Forssassa 11.-12.10.2017.

Helsingissä järjestettävä SLUSH on ollut innoittajana tapahtuman ideoinnissa ja järjestämisessä. Tapahtuma järjestetään Forssan Kehräämöllä (Wahreninkatu 11, Forssa).

Ensimmäistä kertaa järjestettävä FRUSH kutsuu jalostamaan ja esittelemään alulla olevia liikeideoita ja kehittämään nykyistä liiketoimintaa. Ohjelmassa on pitsaustyöpaja ja -kilpailu, innovaatiotyöpaja, tietoiskuja trendeistä ja ilmiöistä sekä niiden vaikutuksesta asiakastarpeiden muutokseen, EU:n kiertotalouslinjauksista sekä näköpiirissä olevista kehityssuunnista. Puheenvuoron pitävät muun muassa futuristi Elina Hiltunen, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä Sitran Kiertotalouden kuluttajalähtöiset liiketoimintamallit –avainalueen asiantuntija Merja Rehn.

Kaupunkien ja kuntien aluekehittäminen on vahvasti esillä ja siitä kuullaan kiinnostavia esimerkkejä rakentamisen, hankintatoimen ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista. Tutkimus- ja koulutusalojen edustajat ja opiskelijat ovat kiinnostuneita yritysten näkökulmista ja kehittämiskohteista.
 
Tapahtuma on suunnattu kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille. Sen järjestäjänä toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy:n Kestävän kehityksen koulutusvastuu ja sen suunnittelutyöryhmässä ovat mukana Forssan kaupunki, Forssan Yrityskehitys Oy, kuntien SEUTU-ohjelman toimijat, Sitra ja Tekes.
 
Tapahtuma on osallistujille maksuton ja suomenkielinen. Ruokailut ovat omakustanteisia.
Ilmoittautuminen on auki. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Sirpa Ojansuu, lehtori, Hämeen Ammattikorkeakoulu, Kestävä kehitys -koulutusohjelma, Forssa
p. 050 5744854, sp. etunimi.sukuknimi@hamk.fi

Tapahtuman sivut: http://frush.fi/

Facebook

Twitter

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]