Varmuutta tekniikan valintakokeeseen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Varmuutta tekniikan valintakokeeseen

Varmuutta tekniikan valintakokeeseen

20.03.2017 12:36

Tekniikan ja liikenteen alan valintakokeet lähestyvät. Tule mukaan HAMKin valintakoevalmennukseen Riihimäelle ja Valkeakoskelle!

opetustarjonta.jpg

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa tekniikan koulukseen hakeneille mahdollisuuden osallistua maksuttomaan valintakoevalmennukseen Riihimäellä ja Valkeakoskella. Valmennuksessa ratkot edellisten vuosien valintakoetehtäviä kokeneen opettajan johdolla. Maksuttomaan valmennukseen ovat tervetulleita kaikki HAMKin tekniikan alojen hakijat. Voit osallistua valmennukseen valintasi mukaan joko Riihimäellä tai Valkeakoskella.

Riihimäki: 
Valmennuspäivät: maanantai 22.5.2017 ja tiistai 23.5.2017 klo 15.00 – 17.30, HAMKin Riihimäen yksikössä (Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki). Riihimäen valmennuskurssi on yksi kokonaisuus, joten parhaan hyödyn saat osallistumalla valmennuskurssille molempina iltoina. Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet. Ilmoittautumiset 18.5.2017 mennessä osoitteeseen tiina.sainio@hamk.fi

Valkeakoski:
Valkeakosken valintakoevalmennus järjestetään viikolla 20 tai 21, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin TÄÄLLÄ
Valmennuspaikka: HAMK Valkeakoski: Lotilantie 16, 37630 Valkeakoski.

Lisätietoa tekniikan ja liikenteen alan valintakokeista sekä menneiden vuosien kokeet löydät TÄÄLTÄ
Huomioithan, että tekniikan ja liikenteen alan valintakoe uudistui vuonna 2016, eikä kokeessa saa enää käyttää laskinta. Kokeeseen julkaistaan myös ennakkoaineisto, joka on saatavissa toukokuun puolessa välissä. Ennakkoaineistoa ei voi ottaa mukaan kokeeseen.

TERVETULOA!

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]