Yhteishaku HAMKiin alkoi – opiskelijareportterit ja tubettajat kertovat opiskelusta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteishaku HAMKiin alkoi – opiskelijareportterit ja tubettajat kertovat opiskelusta

Yhteishaku HAMKiin alkoi – opiskelijareportterit ja tubettajat kertovat opiskelusta

15.03.2017 12:57

Kevään yhteishaun toinen hakuaika korkeakouluihin on alkanut tänään 15.3. Haku päättyy 5.4.2017 klo 15. Haussa haetaan syksyllä 2017 alkaviin opintoihin.

Yhteishaussa voi hakea Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) suomenkielisiin AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Koulutuksia on tarjolla sekä päivä- että monimuotototeutuksina (ent. nuorten koulutus ja aikuiskoulutus). Tarjolla on myös neljä englanninkielistä päivätoteutusta ja yksi monimuotototeutus. Lisäksi haussa ovat mukana ylempään AMK-tutkintoon johtavat suomenkieliset ja englanninkieliset koulutukset. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Yhteensä opiskelupaikkoja on HAMKissa tarjolla yli 1400. Päivätoteutuksiin voivat hakea mm. lukion tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneet. Monimuotototeutuksiin ja ylempään AMK-tutkintoon hakevien kannattaa tutustua pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimuksiin HAMKin verkkosivuilla.

HAMK kouluttaa kuudella paikkakunnalla: Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Valkeakoskella. HAMKin koulutuksilla on vahvat yhteydet alueen yrityksiin, joten opiskelijat pääsevät ratkomaan oikeita työelämän haasteita jo opintojensa aikana. HAMKissa opiskelu on joustavaa ja sitä on mahdollista räätälöidä opiskelijan oman elämäntilanteen mukaan. Kansainvälistymismahdollisuuksia HAMKissa on paljon, sillä kolmella kampuksella opiskellaan myös englanniksi ja maailmalla on lisäksi yli sata yhteistyökorkeakoulua.

Tiedot kaikista nyt haussa olevista koulutuksista löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle.

Opiskelijoiden aidot tarinat – ja kaksi tubettajaa

Kolmetoista HAMKin opiskelijaa pitää kevään aikana HAMK Stories -kuvablogia Instagramissa. Kuvien kautta pääsee tutustumaan muun muassa HAMKin opiskeluympäristöihin, opintojen sisältöihin ja opiskelijoiden tarinoihin. HAMK Stories -kuvablogia voi seurata Instagramissa @hamkstories tai verkkosivuilla osoitteessa www.hamk.fi/stories.

Viime vuoden lopulla kaksi suosittua tubettajaa ANNIKA ja ZoneVD tutustuivat HAMKin koulutuksiin Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Forssassa. Molemmat tubettajat julkaisivat vierailupäivästä videon omalla YouTube-kanavallaan. Lue lisää tubettajista ja katso videot: https://www.hamk.fi/uutiset/Sivut/tubettajat.aspx.

Lisätiedot

p. (03) 646 4501 ja (03) 646 4504 tai sp. hakijapalvelut(at)hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]