Biotalouden insinöörikoulutus hakee yrityksiä yhteistyöhön - Hämeen ammattikorkeakoulu
Biotalouden insinöörikoulutus hakee yrityksiä yhteistyöhön

Biotalouden insinöörikoulutus hakee yrityksiä yhteistyöhön

24.05.2018 11:50

HAMKin biotalouden insinöörin koulutusohjelma hakee tulevalle lukuvuodelle yrityksiä yhteistyöhön IoT-alustoihin ja älykkäisiin anturijärjestelmiin liittyen. Hae mukaan!

Hämeen ammattikorkeakoulun biotalouden insinöörin koulutusohjelmassa koulutetaan tietotekniikan soveltajia bio- ja kiertotalouden tarpeisiin. Koulutusohjelma tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia yrityksille opiskelijaprojektien muodossa. Tulevalle lukuvuodelle haemme yrityksiä yhteistyöhön liittyen IoT -alustoihin ja älykkäisiin anturijärjestelmiin.

Internet of Things ja älykkäät anturijärjestelmät
Koulutamme opiskelijoitamme tulevan syksyn ja talven aikana muun muassa IoT -alustojen ja anturijärjestelmien parissa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta tulla mukaan kehittämään omaa osaamistaan opiskelijaprojektien kautta.

Opiskelijamme voivat tuottaa yrityksille esimerkiksi teknologiaselvityksiä tai -kartoituksia, joiden pohjalta yritys voi päästä alkuun kehittämistyössään teknologian hyödyntämisen parissa. Yhteistyö on maksutonta mukaan lähteville yrityksille.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista kanssamme perjantaina 1.6.2018 klo 9-11. Wahreninkatu 11 Forssa, 3. krs, Resurssiviisauskeskus 

Ohjelmassa asiantuntijoidemme tietoiskuja ja keskustelua seuraavien aiheiden parissa: 
• IoT 
• Älykkään anturijärjestelmät 
• Avoin data

Tilaisuus on maksuton.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Anne-Mari Järvenpää, HAMK, 0400 534 131, etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]