FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma 19.-20.9.2018 - Hämeen ammattikorkeakoulu
FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma 19.-20.9.2018

FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma 19.-20.9.2018

13.09.2018 15:15

Valtakunnalliseksi kasvanut FRUSH-tapahtuma kokoaa kiertotalousalan yrityksiä, muita organisaatiota ja opiskelijoita ympäri Suomea Forssan Kehräämölle. 

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Forssan Yrityskehityksen johdolla järjestettävä FRUSH-tapahtuma tarjoaa uusia ideoita ja työkaluja kiertotalouden kehittämiseen. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja kahdella lavalla, startupien esityksiä ja paikalla on yli 30 näytteilleasettajaa.

FRUSH järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Nyt se on kasvanut valtakunnallisestikin merkittäväksi kiertotalouden startup- ja kasvuyritystapahtumaksi. Osallistujamäärä on moninkertaistunut viime vuodesta, ja osallistujia on ympäri Suomea Lapista pääkaupunkiseudulle.

Tapahtumapäivien ohjelmassa on muun muassa puheenvuoroja seuraavista aiheista: Kiertotalous rakentamisessa, Kiertotalous kasvun ajurina, Miten EU edistää ja rahoittaa kiertotaloutta ja Maatalouden sivuvirtojen hyödyntäminen. Jälkimmäisen päivän paneelikeskustelussa pohditaan muoviketjun yhteistyötä sekä kierrätyksen haasteita ja mahdollisuuksia.

Yritysten kehittämisprojekteja ratkotaan Design-Up ja Kasvupaja FRUSH -työpajoissa. Lisäksi Forssan kaupungin kehityshaasteita ratkotaan nyt ensimmäistä kertaa järjestettävissä hackathon-työpajoissa. Frushackin yhtenä haasteena on ”Teiniliikkumisen vallankumous”.

Ohjelmatarjonnan lisäksi tilaisuus luo osallistujille puitteet keskinäiseen tapaamiseen. Yritysten, koulutuksen, opiskelijoiden ja kehittämisorganisaatioiden kohtaaminen tiivistää alan yhteistyötä ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle.

Tapahtuma toteutetaan HAMKin ja Forssan Yrityskehitys Oy:n johdolla. Järjestelyissä ja yhteistyökumppaneina mukana ovat myös Sitra, Envor Group, Business Finland, Team Finland, VTT, Forssan kaupunki, Hämeen Liitto, Ramboll ja ELY-keskus ja Seutukaupunki.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta http://frush.fi/ohjelma.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]