Hae HAMKiin - syksyn yhteishaussa tarjolla 225 opiskelupaikkaa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hae HAMKiin – syksyn yhteishaussa tarjolla 225 opiskelupaikkaa

Hae HAMKiin – syksyn yhteishaussa tarjolla 225 opiskelupaikkaa

31.08.2018 12:54

Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) voi syksyn yhteishaussa hakea kolmeen sosiaali- ja terveysalan ja viiteen tekniikan alan hakukohteeseen. Yhteishaku on käynnissä 5.-19.9.2018 ja opiskelupaikkoja HAMKiin on saatavilla yhteensä 225.

Koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena HAMKin eri yksiköissä. Opinnot alkavat tammikuussa 2019.

Päivätoteutuksena voi opiskella konetekniikan, tieto- ja viestintätekniikan sekä terveydenhoitajan AMK-tutkinnon. Monimuoto-opinnoissa tarjolla on sähkö- ja automaatiotekniikan, rakennusmestarin, sairaanhoitajan ja sosionomin tutkintoon johtavat koulutukset. Monimuoto-opinnot sopivat hyvin esimerkiksi työssä käyville.

Uutuutena HAMKin tarjonnassa on tänä syksynä sähkö- ja automaatiotekniikan muuntokoulutus. Muuntokoulutuksella täydennetään automaatioinsinöörin osaamista sähkötekniikan alueella. Koulutus on laajuudeltaan 75 opintopistettä ja suunnattu soveltuvan alan korkeakoulututkinnon aiemmin suorittaneille.

Koulutuksiin haetaan kaikkien korkeakoulujen yhteisessä hakujärjestelmässä osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen. Hakukohteita ja niiden järjestystä voi muuttaa 19.9.2018 klo 15 saakka. Hakija valitaan ylimpään hakukohteeseen, johon hänen valintapisteensä riittävät.

Varmuutta valintakokeeseen

HAMK tarjoaa ilmaista valintakoevalmennusta tekniikan ja liikenteen alojen valintakokeeseen. Valmennus on tarkoitettu HAMKiin tekniikan ja liikenteen alojen koulutuksiin hakeneille. Valmennus järjestetään verkossa. Ilmoittautuminen syyskuun lopussa HAMKin verkkosivuilla.

Lisätietoja hakemisesta, HAMKin koulutustarjonnasta ja valintakoevalmennuksesta löytyy hakijalle-sivuilta.

Lisätietoja:

Hakijapalvelut, (03) 646 4501 tai hakijapalvelut(at)hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]