Ilmoittautuminen polkuopintoihin ja avoimeen ammattikorkeakouluun alkaa 3.12.2018 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen polkuopintoihin ja avoimeen ammattikorkeakouluun alkaa 3.12.2018

Ilmoittautuminen polkuopintoihin ja avoimeen ammattikorkeakouluun alkaa 3.12.2018

30.11.2018 12:00

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen kevään 2019 polkuopintoihin ja kevätlukukaudella alkaviin avoimiin opintoihin alkaa 3.12. ja päättyy 15.12.2018.

​Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu HAMKin avoimessa AMK:ssa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla polkuopintoja päiväopintoina terveydenhoitajakoulutuksessa, sekä kone- ja tieto- ja viestintätekniikan koulutuksissa. Monimuoto-opintoina työn ohessa voi opiskella rakennusmestari-, sekä sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksissa.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista. Ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos ei tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluaa täydentää osaamistaan. Polkuopinnot suoritettuaan voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ja jatkaa opiskelua saman opiskelijaryhmän mukana.

Keväällä 2019 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa monipuolisiin hoitotyön opintoihin, tuotantotalouden, johtamisen ja yrittäjyyden opintoihin, sekä biotalouden ja sähkö- ja automaatiotekniikan opintoihin. Opintotarjontaa löytyy suomeksi ja englanniksi.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon. Erillishaussa voi hakea tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa. HAMKissa on kesätaukoa lukuun ottamatta jatkuva erillishaku opintopolku.fi -palvelussa.

Tutustu avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

 

Konetekniikassa myös tutkintoon johtavia paikkoja tarjolla

Avoimen AMKin opintojen lisäksi Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa lisähaussa uuden hakumahdollisuuden tutkintoon johtavaan koulutukseen vapaaksi jääneille opiskelupaikoille. Lisähaku konetekniikan päivätoteutukseen alkaa 3.12.2018 ja päättyy 14.12.2018 klo 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2019.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/amk-tutkinto/konetekniikka-insinoori-amk/

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]