Kansainväliset opettajat ja HAMKin opiskelijat ratkovat bisneshaastetta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kansainväliset opettajat ja HAMKin opiskelijat ratkovat bisneshaastetta

Kansainväliset opettajat ja HAMKin opiskelijat ratkovat bisneshaastetta

05.02.2018 12:58

Freezing Week- tapahtuma järjestetään 6.-9.2.2018 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella.

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää Freezing Week -opettajavaihtotapahtuman, johon osallistuu HAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa, sekä luennoitsijoita yhdeksän eri maan korkeakouluista. He pääsevät työskentelemään yhdessä kantahämäläisen bisneshaasteen parissa.

Tapahtuma järjestetään 6.-9.2.2018 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle.

Tapahtumassa kansainväliset opettajat pääsevät tutustumaan Hämeenlinnaan ympäristöineen sekä suomalaiseen korkeakoulukulttuuriin lähietäisyydeltä. Lisäksi tapahtumassa tuodaan suomalaisille opiskelijoille mahdollisuus kansainvälistyä ja saada uutta näkökulmaa eri kulttuureista tulevilta luennoitsijoilta. Tapahtumaan osallistuu 23 opettajaa yhdeksästä eri maasta.

Tapahtuma on kytketty HAMKin opetukseen. Sen aikana kuullaan vierailevien opettajien luentoja monista eri kaupanalaan liittyvistä näkökulmista. Vieraat pääsevät myös osallistumaan työpajaan, jossa työskennellään Ice Gold Challenge -haasteen parissa. Haaste on liiketoimintaan ja muotoiluun liittyvä tehtävä, jonka toimeksiantajia ovat 100 vuotta täyttävä Kultakeskus sekä Kultasuklaa. Haasteeseen osallistuu kansainvälisten opettajien lisäksi 150 HAMKin opiskelijaa muotoilun, liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja International Busineksen koulutuksista. He kehittävät yhdessä ratkaisuja bisneshaasteelle.

”Tällä tapahtumalla on valtavasti hyötyä kaikille osallistuville tahoille. Opiskelijat saavat uusia näkökulmia päästessään työskentelemään monialaisissa ja monikansallisissa tiimeissä, tehtävänantajayritykset Kultasuklaa ja Kultakeskus saavat uusia aihioita liiketoimintaansa varten, ja HAMKin henkilökunta sekä vierailijat pääsevät verkostoitumaan ja hankkimaan itselleen uusia näkökulmia”, summaa HAMKin työelämäpalvelupäällikkö Jukka Raitanen, joka on mukana kehittämässä Ice Gold Challenge -haastetta.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]