Korkeakoulukeskus täyttyy bisneksestä 26.−27.9. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Korkeakoulukeskus täyttyy bisneksestä 26.−27.9.

Korkeakoulukeskus täyttyy bisneksestä 26.−27.9.

21.09.2018 12:00

Hämeen ammattikorkeakoulu ja Linnan Kehitys järjestävät Bisnestä korkeakoulukeskuksessa tapahtuman 26.−27.9. Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. 

Tapahtuman osallistujat pääsevät kahden päivän aikana kuuntelemaan maailmanluokan puhujia striimattuna suoraan Helsingissä järjestettävästä Nordic Business Forumista. Puhujien joukossa ovat muun muassa yksi Skypen perustajista Niklas Zennström, alppihiihtotähti Lindsey Vonn ja Yhdysvaltojen edellinen presidentti Barack Obama. 

NBF-striimauksen lisäksi paikan päällä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa tapahtuu päivien aikana paljon. Esimerkiksi kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta luennoi kyberturvallisuuden haasteista tulevaisuuden johtamiselle aikana, jolloin teknologiaa kehitetään radikaalimmin kuin koskaan ennen. Yrityksiä ja opiskelijoita törmäytetään speed dating -metodilla ja kasvuyrityksille on tarjolla rahoitusklinikka. 

Yleisöilmoittautuminen päätapahtumaan on päättynyt, mutta media on tervetullut osallistumaan Bisnestä korkeakoulukeskuksessa -tapahtumaan Hämeen ammattikorkeakoulussa, Vankanlähde 9, N-talo 26.9. kello 8.30–19.00 ja 27.9. kello 8.30 alkaen.

Lisätietoja: 

Riikka Kekäläinen-Alkio, Hämeen ammattikorkeakoulu, johdon assistentti, yrittäjyyden yhteiset palvelut: 040 751 4051, etunimi.sukunimi@hamk.fi 

Kati Tiitola, Linnan Kehitys Oy, markkinointi- ja viestintäpäällikkö: 040 547 5454, etunimi.sukunimi@linnan.fi 
http://linnan.fi/bkk/ 

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]