Liikesivistysrahasto lahjoittaa HAMKillle 15 000 euroa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Liikesivistysrahasto lahjoittaa HAMKillle 15 000 euroa

Liikesivistysrahasto lahjoittaa HAMKillle 15 000 euroa

19.12.2018 10:30

Hämeen ammattikorkeakoululle antamansa lahjoituksen Liikesivistysrahasto kohdentaa liiketalouden koulutusalan tukemiseen.

Hämeen ammattikorkeakoulu on saanut 15 000 euron lahjoituksen Liikesivistysrahastolta. Lahjoituksen Liikesivistysrahasto kohdentaa HAMKin liiketalouden koulutusalalle.

Ammattikorkeakouluille suunnatuilla lahjoituksilla Liikesivistysrahasto haluaa tukea yritysten kilpailukyvyn kehittämistä valtakunnallisesti ja Suomen talouden kasvua pitkällä aikavälillä. Lahjoitusten jakoperusteina ovat muun muassa ammattikorkeakouluista valmistuneiden työllistyminen, ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta ja kansainvälisyys.

”HAMK:n varainhankinnalla edistettävät tavoitteet kulkevat rinnan Liikesivistysrahaston apurahatoiminnan painoalueiden kanssa. Niissä toimialojen ja elinkeinoelämän organisaatioiden uudistaminen on keskiössä”, sanoo Liikesivistysrahaston toimitusjohtaja Johanna Vesterinen.

Liikesivistysrahasto on suomalaisten liikemiesten vuonna 1919 perustama yhdistys, joka tukee kauppatieteellistä tutkimusta ja koulutusta.

Hämeen ammattikorkeakoulu kiittää saamastaan lahjoituksesta. Sen avulla on mahdollista edistää yritteliään korkeakoulun tavoitetta.

”Yhtenä kulmakivenämme on opiskelijan oppimisen tukeminen yritysten liiketoiminnan uudistamiseen liittyvillä työelämäprojekteilla. Tuki mahdollistaa myös monialaisten opiskelija- ja opettajatiimien hyödyntämisen eri alojen yritysten liiketoiminnan uudistamisessa”, sanoo koulutuspäällikkö Sari Hanka HAMKin liiketalouden koulutuksesta.

Lisätietoja:

Sari Hanka, koulutuspäällikkö, liiketalouden koulutus, HAMK, 050 372 3544, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Johanna Vesterinen, toimitusjohtaja, Liikesivistysrahasto 045 874 2734, etunimi.sukunimi@lsr.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]