Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 10.2.2018 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 10.2.2018

Metsäopetuksen avoimet ovet Evolla 10.2.2018

07.02.2018 10:15

Tapahtumassa on mahdollista tutustua Evon monipuoliseen metsäalan koulutukseen sekä oppimisympäristöihin.

Evolla järjestetään avoimien ovien päivä lauantaina 10. helmikuuta. Tapahtuman järjestävät yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin metsäalan koulutukset.

Aika ja paikka: 10.2.2018 kello 10–14, Saarelantie 1, 16970 Evo.

Päivän aikana on mahdollista tutustua opiskeltaviin asioihin, henkilökuntaan, opiskelijoihin ja elämään Evolla.  Evokeskuksessa voi myös keskustella metsäopiskelun joustavista suoritusmahdollisuuksista sekä oman aiemman osaamisen hyödyntämisestä opinnoissa.

Konehallilla esillä on metsätyövälineitä, erikoispuiden kaato- ja hoitopalveluihin liittyvää opetusmateriaalia ja kiipeilyvarusteita.  Tilaisuudessa on mahdollista kokeilla metsäkonesimulaattorilla omia kuormaustaitojaan ja Husqvarnan moottorisahasimulaattorilla sahaustaitojaan.

Ulkona esillä on Ponsse Dual -yhdistelmäkone ja muuta metsäkuljetuskalustoa, sekä sään salliessa erikoispuun kaatamiseen liittyvä kiipeilynäytös. Vihreässä talossa voi tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Puistossa järjestetään Drone-lentonäytös säävarauksella.

Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on tarjolla keittolounas klo 11–13. Opiskelijayhdistys myy ulkona makkaraa ja nokipannukahvia nuotion lämmössä.

Hämeen ammatti-instituutista valmistuu metsuri-metsäpalvelun tuottajia, ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]