Opettajankoulutusfoorumin kunniamaininta opettajankoulutuksen kehittämiselle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opettajankoulutusfoorumin kunniamaininta opettajankoulutuksen kehittämiselle

Opettajankoulutusfoorumin kunniamaininta opettajankoulutuksen kehittämiselle

04.12.2018 12:12

Opetus- ja kulttuuriministeriö on asettanut Opettajankoulutusfoorumin uudistamaan opettajien perus-, perehdyttämis- ja täydennyskoulutusta. Foorumin laatimassa Opettajankoulutuksen kehittämisohjelmassa linjataan niitä tavoitteita ja toimenpiteitä, joilla suomalainen opettajankoulutus säilyy vahvana, vetovoimaisena ja kansainvälisesti arvostettuna. Kehittämisohjelman tavoitteiden toteutumista edistetään mm. noin 40 opettajankoulutuksen kehittämishankkeen avulla.

Ammatillista opettajankoulutusta laaja-alaisesti kehittävälle OPEKE-hankkeelle luovutettiin Opettajankoulutusfoorumin työvaliokunnan myöntämä kunniamaininta tunnustuksena ansiokkaasta verkostoitumisesta ja yhteistyöstä. Kunniakirjan vastaanotti tutkimuspalvelupäällikkö Jaana Muttonen Opettajankoulutusfoorumin juhlaseminaarissa Tiedekulmassa 29.11.2018.

Hankkeen kehittämistyötä tekevät yhdessä kaikki viisi ammatillista opettajakorkeakoulua sekä Taideyliopisto. HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu toimii OPEKEn koordinaattorina. Hanke on saanut 2 199 000 euron erityisavustuksen opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja on käynnissä 1.8.2017-31.12.2019.

Koordinaattori kiittää niin kunniamaininnan myöntäjiä kuin aktiivista yhteistyöverkostoa! Tästä on hienoa jatkaa yhteistä kehittämistyötä!

Lisätietoja: Projektipäällikkö Anu Raudasoja, anu.raudasoja@hamk.fi

 

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]