Rakennusmestarin koulutus oli suosituin syksyn polkuopinnoissa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Rakennusmestarin koulutus oli suosituin syksyn polkuopinnoissa

Rakennusmestarin koulutus oli suosituin syksyn polkuopinnoissa

16.08.2018 09:27

Hämeen ammattikorkeakoulun tämän syksyn polkuopintoihin kertyi ilmoittautumisia 441. Suosituin koulutus oli rakennusmestarin monimuoto-opinnot. Ilmoittautumisaika päättyi 15.8

HAMKin avoimessa korkeakoulussa suoritettaviin polkuopintoihin tuli määräaikaan mennessä kaikkiaan 441 ilmoittautumista. Näistä AMK-opintoihin tähtääviä ilmoittautumisia oli 360, YAMK-opintoihin ilmoittautumisia oli 81. Ilmoittautumisista suomenkielisiin ohjelmiin kohdistui 417 kappaletta ja englanninkielisiin ohjelmiin 24.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa oli tarjolla polkuopintoja kaikissa AMK- ja YAMK-koulutuksissa yhteensä 115 opiskelupaikkaa. Suosituimpien koulutusten paikat täyttyivät vain minuuteissa ilmoittautumisen alettua.

Syksyn polkuopinnoissa suosituimmat koulutukset olivat AMK-opinnoissa monimuotokoulutuksena toteutettavat rakennusmestarin koulutus, sosionomikoulutus ja liiketalous. YAMK-polkuopinnoista suosituimmat koulutukset olivat liiketoiminnan kehittäminen sekä sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen. Kaikkiin HAMKin koulutusten polkuopintoihin hyväksyttiin opiskelijoita.

”Polkuopinnot ovat hyvä ja joustava reitti päästä korkeakouluopiskelijaksi suorittamaan tutkintoa”, sanoo suunnittelija Mervi Mäkinen Hämeen ammattikorkeakoulun koulutuksen tukipalveluista.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkinnon syyslukukauden opinnoista. Polkuopintojen suorittamisen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ja jatkaa opiskelua saman opiskelijaryhmän mukana.

HAMKin avoimen korkeakoulun yksittäisiin opintoihin ilmoittautumisia kertyi 45 kappaletta. Näistä eniten kiinnostaneet opinnot olivat tuotantotalouden verkko-opintoja. Myöhemmin syksyllä alkaville opintojaksoille voi ilmoittautua vielä 8.-19.10. ja kevään avoimille opinnoille ja polkuopintopaikoille 3.-15.12.2018.

Lisätietoja:
Mervi Mäkinen, suunnittelija, koulutuksen tukipalvelut, HAMK, 050 5745215, etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]