Teollisuus tutuksi -tapahtuma vie 9. luokkalaiset yrityksiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Teollisuus tutuksi -tapahtuma vie 9. luokkalaiset yrityksiin

Teollisuus tutuksi -tapahtuma vie 9. luokkalaiset yrityksiin

11.09.2018 14:10

Tapahtumalla halutaan lisätä nuorten tietoa teollisuudesta ja alan koulutuksesta.

Teollisuutta on viime vuosina huolestuttanut alalle hakeutuvien opiskelijoiden laskeva määrä. Tämä on heijastunut myös Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hyrian hakijatilastoihin.

Tilanteen helpottamiseksi Hyvinkää-Riihimäen alueen yritykset järjestävät keskiviikkona 12.9. Teollisuus tutuksi -tapahtuman 9.-luokkalaisille. Päivän aikana Hyvinkää-Riihimäki-alueen yläkoulujen oppilaat pääsevät tutustumaan alan yrityksiin ja uramahdollisuuksiin. 

Tapahtuman tavoitteena on lisätä nuorten kiinnostusta teollisuutta kohtaan ja parantaa nuorten käsityksiä teollisuudesta työnantajana. Samalla lisätään tietoa teollisuudenalan koulutuksesta.

Tämän vuoden Teollisuus tutuksi -päivässä on mukana useita eri yrityksiä kuten Konecranes, Sako sekä Würth. Jo useina vuosina järjestettyyn tapahtumaan on tehty sisällöllisiä muutoksia. Tänä vuonna mukana on esimerkiksi suosittu tubettaja Roni Back, jonka kanssa tehdään videoyhteistyötä.  

Tapahtuman toteutuksesta vastaa tänä vuonna Laurea-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijatiimi yhteistyössä Hyrian ja HAMK:n kanssa. Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari toimii tapahtuman kummina.

Lisätietoa:

Merita Aronen, markkinointi- ja koulutussuunnittelija, HAMK, 050 5745024, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Jaakko Kärppä, Liiketalouden opiskelija, Laurea-ammattikorkeakoulu
jaakko.karppa(at)student.laurea.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]