Tervetuloa kirjastoon, uudet hamkilaiset! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tervetuloa kirjastoon, uudet hamkilaiset!
visamäen kirjasto

Tervetuloa kirjastoon, uudet hamkilaiset!

22.08.2018 13:37

HAMKin kirjasto tarjoaa aineistot opiskeluusi sekä opastusta opinnoissasi tarvitseman materiaalin löytämiseen ja tiedonhakuun. HAMKin kirjasto palvelee kaikilla seitsemällä kampuksella sekä verkossa, ja sen asiakkuus on maksutonta ja avointa kaikille.

Rekisteröidy kirjaston asiakkaaksi 

 • Rekisteröidy HAMKin kirjaston asiakkaaksi paikan päällä kirjastossa. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Asiointia nopeuttaaksesi täytä asiakastietolomake etukäteen verkossa. 
 • Rekisteröityessäsi saat HAMKin kirjastokortin, tai vaihtoehtoisesti voit liittää HAMKOn opiskelijakortin kirjastokortiksi. 
 • Voit käyttää opiskelijakorttiasi kirjastokorttina. Tule aktivoimaan se kirjastokortiksi missä tahansa kampuskirjastoistamme ja ota kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Täyttämällä asiakastietolomakkeen etukäteen verkossa nopeutat asiointia. 

Aineistot 

 • HAMKin kirjaston aineistot löydät verkkokirjastostamme HAMK Finnasta
  Verkkoaineistoihin (e-kirjat, e-lehdet, tietokannat) pääset kirjautumaan HAMK Finnan kautta HAMK-tunnuksillasi. 
 • HAMKin kirjaston asiakkaana kaikkien HAMKin kampuskirjastojen aineistot ovat käytettävissäsi maksutta. Voit varata ja noutaa aineistoa valitsemastasi kampuskirjastosta. Huom. Noutamatta jääneestä aineistosta perimme maksua 5 € / noutamaton varaus, joten muista perua varauksesi, jos et tarvitse sitä enää, tai ehdi hakea sitä noutopäivään mennessä.

Omatoimikirjasto 

 • Hamkilaisilla kirjaston asiakkailla on oikeus kirjaston aukioloaikojen ulkopuoliseen omatoimikäyttöön. Omatoimikirjasto tarkoittaa kirjaston käyttöä kirjaston virallisten aukioloaikojen ulkopuolella omatoimisesti.
 • Omatoimikäyttö on automaattisesti voimassa, kun sinulla on voimassa oleva kirjastokortti (kirjaston asiakkuus), kirjaston maksuja alle 10e sekä toimiva kulkukortti kampukselle (esim. kulkukorttiominaisuudella varustettu opiskelijakortti).
 • Omatoimiaikana voit käyttää kirjaston tiloja ja laitteita, lainata ja palauttaa kirjoja automaateilla sekä noutaa ja lainata saapuneita varauksia.
 • Omatoimikirjasto on toiminnassa kaikilla muilla kampuksilla, paitsi Visamäessä, jossa se otetaan käyttöön 27.8.2018.

Seuraa kirjastoa 

Seuraa HAMKin kirjaston uutisia kirjaston verkkosivuilta, HAMKin sisäisestä Yammerista sekä Facebookista.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]