Valkuaisfoorumin julkaisu
16.04.2018 14:49
Valkuaisfoorumissa tuotettu tieto koottu julkaisuksi.
“VALKUAISFOORUMI – yhdessä kohti suurempaa valkuaisomavaraisuutta” -julkaisu on ilmestynyt. Se kokoaa Valkuaisfoorumi-hankkeessa tuotetun tiedon yksiin kansiin. Julkaisu
kattaa elintarvikeketjun alkutuotannosta kuluttajiin saakka ja se koostuu mm. asiantuntijakirjoituksista, tutkimustuloksista, tietokorteista, videoista ja kuvista.
Sisällöntuottajana on ollut monipuolinen osaajajoukko. Julkaisun ovat toimittaneet Katariina Manni (HAMK), Kaisa Kuoppala (Luke) ja Marketta Rinne (Luke).
Julkaisu on vapaasti ladattavissa Valkuaisfoorumin nettisivuilta.
[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]