HAMK Edu Stage & Lounge esittää: HAMKin kestävän kehityksen tavoitteet 2030 - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK Edu Stage & Lounge esittää: HAMKin kestävän kehityksen tavoitteet 2030

HAMK Edu Stage & Lounge esittää: HAMKin kestävän kehityksen tavoitteet 2030

07.10.2019 10:24

omena maapallokuosissa

HAMKin kestävän kehityksen tavoitteet 2030

Aika: ti 29.10.2019 klo 11.30-12.15
Paikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9, Hämeenlinna (N-rakennuksen aula)
Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös verkossa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=TKplRHxDwLo

Hämeen ammattikorkeakoulu osallistuu kansainväliseen korkeakoulujen kestävän kehityksen Green metric -rankingiin. Rankingissa tarkastellaan korkeakoulun toimintoja, koulutusta, TKI-työtä ja fasiliteetteja: Miten kestävän kehityksen tavoitteet näkyvät koulutus- ja opiskelijatoiminnassa? Miten kestävän kehityksen ulottuvuudet ovat mukana tutkimus- ja hanketyössä ja miten hoidamme opiskeluympäristöjämme?

HAMKin Kestävän kehityksen opiskelijat Nelli Niemimaa ja Juuso Puurula ovat keränneet laajan tietovarannon ja sen perusteella hahmotelleet askelia kohti entistä kestävämpää HAMKia. Mitä se käytännössä merkitsee? Mitä se vaatii meiltä jokaiselta ja millä aikataululla voimme edetä?

Näistä ajankohtaisista kysymyksistä opiskelijat keskustelevat vararehtori Janne Salmisen ja kiinteistöjohtaja Tuomas Salosen kanssa. Tule kuuntelemaan ja kysymään, ottamaan kantaa ja ihmettelemään. Tervetuloa!

Tilaisuus on avoin kaikille. Voit seurata tilaisuutta paikanpäällä tai verkon välityksellä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=TKplRHxDwLo