HAMKin kirjastoon saapui lisää e-äänikirjoja - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin kirjastoon saapui lisää e-äänikirjoja

HAMKin kirjastoon saapui lisää e-äänikirjoja

15.02.2019 08:29

Äänikirjat on hankittu e-aineistopalvelu Ellibsin kautta ja ne saa käyttöön kirjautumalla HAMK Finnaan HAMK-tunnuksella. 

Pääset katsomaan ajankohtaista äänikirjalistaa täältä.

Teokset kannattaa lainata itselle, jotta lukuoikeus säilyy laina-ajan loppuun saakka (lukuaika vaihtelee teoksittain, voi olla esim. 7 tai 14 päivää). Pelkästään selaimessa luetut teokset eivät siirry suoraan HAMKin tunnukselle.

Vaihtoehtoinen reitti on hakea e-aineistopalvelun nimellä eli käyttämällä hakusanaa Ellibs HAMKin Finnan haussa ja avata Ellibs-palvelu linkistä (Siirry tietokannan omalle hakusivulle) tai etsimällä kirjan nimellä Finnasta ja seuraamalla sen linkkiä (Verkossa saatavilla). Teoksen ollessa jo lainassa, voit asettaa myös äänikirjaan varauksen.

Jos et ole muistanut kirjautua sisään HAMKin Finnaan, voi kirjautumisen suorittaa myös Ellibs-palvelussa, jossa klikataan kohtaa: Kirjaudu sisään. Sen jälkeen valitaan ”Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Ellibs Library-palvelussa” ja valitaan Haka Login. Sitten valitaan Hämeen ammattikorkeakoulu / Häme University of Applied Sciences ja kirjaudutaan omalla HAMK-tunnuksella.

Useita kirjoja voi kuunnella suoraan tietokoneen selainohjelmassa tarvitsematta ladata kirjaa omaan laitteeseen. Halutessa kirjan voi ladata – siihen tarvitaan kuitenkin erillinen, ilmainen lukuohjelma: tietokoneissa esimerkiksi Adobe Digital Editions ja mobiililaitteissa Bluefire. Ohjeita näiden ohjelmien asennukseen ja käyttöön löytyy Ellibsistä.

Lue lisää äänikirjoista HAMKin kirjaston blogissa.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]