HAMKin sosiaali- ja terveysalan hakukohteiden valintakoekutsut - kevään 2019 yhteishaku - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin sosiaali- ja terveysalan hakukohteiden valintakoekutsut – kevään 2019 yhteishaku

HAMKin sosiaali- ja terveysalan hakukohteiden valintakoekutsut – kevään 2019 yhteishaku

13.05.2019 16:46

Kutsut HAMKin sosiaali- ja terveysalan valintakokeisiin on lähetetty tiistaina 14.5.2019.

HAMKin sosiaali- ja terveysalan hakukohteiden valintakokeisiin kutsutaan esivalintakokeen tuloksen perusteella kolminkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden.

Esivalintakokeen alimmat hyväksymispisteet hakukohteittain:

  • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus, Forssa, kaikki hakukelpoiset ja esivalintakokeeseen osallistuneet hakijat kutsutaan
  • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus, Hämeenlinna, 44,9 pist.
  • Sosionomi (AMK), monimuotototeutus, Hämeenlinna, 63,4 pist.
  • Sosionomi (AMK), päivätoteutus, Hämeenlinna, 54,0 pist

 

Jos et ole saanut kutsua HAMKin sosiaali- ja terveysalan valintakokeisiin ja mielestäsi sellainen sinun olisi kuitenkin pitänyt saada, niin otathan yhteyttä HAMKin hakijapalveluihin välittömästi. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, niin tarkistathan ensin sähköpostisi roskaposti- ja tarpeettomien viestien laatikot!

Jos olet saanut kutsun sosiaali- ja terveysalan valintakokeeseen jostakin toisesta ammattikorkeakoulusta, niin selvitäthän ensin onko ko. koulutus mukana sosiaali- ja terveysalan valintakoeyhteistyössä (ks. tieto valintakoeyhteistyösivulta). Hakijan esivalintakokeesta saamien pisteiden perusteella hakija kutsutaan valintakokeeseen johonkin samaan valintaryhmään kuuluvista hakutoiveistaan, joka on valintakoeyhteistyössä mukana. HAMKin sosiaali- ja terveysalan koulutukset kuuluvat valintaryhmiin 1 ja 4 ja ovat mukana valintakoeyhteistyössä.

Tarkempia tietoja HAMKin varsinaisen valintakokeen sisällöstä löydät täältä: https://www.hamk.fi/hae-hamkiin/valintakokeet-ja-ennakkoaineistot/#sosiaaliala