Hevosalan liiketoiminnan ja liiketalouden päivätoteutuksien valintakoe 7.6.2019 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hevosalan liiketoiminnan ja liiketalouden päivätoteutuksien valintakoe 7.6.2019

Hevosalan liiketoiminnan ja liiketalouden päivätoteutuksien valintakoe 7.6.2019

16.05.2019 12:29

Hevosalan liiketoiminnan ja liiketalouden päivätoteutuksien  kevään 2019 valtakunnallinen valintakoe järjestetään 7.6.2019 klo 12.00 – 14.00. Valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua.

Valintakokeeseen osallistuvat kaikki¹ hakukelpoiset² hakijat. Valintakoe tehdään valintaryhmän ylimmässä valintakoeyhteistyötä tekevässä hakukohteessa, eikä valintakoepaikkaa voi vaihtaa. Lue lisää valintakoeyhteistyöstä kevään 2019 yhteishaussa täältä.

Valintakokeeseen sisäänkutsuminen aloitetaan klo 11.30., joten saavu tätä ennen ajoissa paikalle. Valintakoe järjestetään Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa (Visamäki). Käyntiosoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna. 

Huom. myös hevosalan liiketoimintaan hakeneiden valintakoepaikka on Hämeenlinnan korkeakoulukeskus. Valintakoetta ei järjestetä HAMKin Forssan toimipisteessä.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, passi tai poliisiviranomaisen antama henkilökortti).

Kokeessa tarvitaan kirjoitusvälineet: lyijykynä, pyyhekumi ja teroitin. Mukana voi olla myös vesipullo, mutta pullo ei saa olla värillinen eikä siinä saa olla tekstejä. Valintakokeessa ei saa käyttää laskinta, sanakirjaa, puhelinta tai muita sähköisiä laitteita.

Lisää tietoa liiketalouden alan päivätoteutuksien valintakokeesta löydät täältä https://www.hamk.fi/hae-hamkiin/valintakokeet-ja-ennakkoaineistot/#yhteiskuntatieteet

Ennakkoaineisto

Hakijan ohje
Aktia Pankki Oyj:n vuosikertomus 2017
Nordic Council of Ministers, State of the Nordic Region 2018

Ennakkoaineisto ei saa olla mukana koetilanteessa.

¹ Todistusvalinnan perusteella valittavien hyväksymistieto julkaistaan toukokuun lopulla, kun korkeakoulut ovat saaneet kevään ylioppilaiden arvosanat hakujärjestelmään YTL:lta. Näet mahdollisen hyväksymistiedon Oma Opintopolku -palvelussa. Hyväksyttyjen ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.

² Jos et ole varma hakukelpoisuudestasi ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin, ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen valintakoetta ylimmän amk-hakutoiveesi hakijapalveluihin.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU