HS-Vesi lahjoitti 15 000 euroa HAMKille - Hämeen ammattikorkeakoulu
HS-Vesi lahjoitti 15 000 euroa HAMKille
HSVesi lahjoitus

HS-Vesi lahjoitti 15 000 euroa HAMKille

16.01.2019 14:08

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy on lahjoittanut Hämeen ammattikorkeakoululle 15 000 euroa tekniikan koulutusalan tukemiseen. Lahjoitus on osa HAMKin viime vuoden varainhankintaa.

Array

HS-Vesi kohdistaa Hämeen ammattikorkeakoululle tekemänsä lahjoituksen tekniikan koulutusalalle, joka kattaa muun muassa rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, bio- ja elintarviketekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan, konetekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan opintoja.

”Vesihuoltoyhtiössä tarvitaan osaajia laaja-alaisesti ja kaikki edellä mainitut koulutukset sisältävät HS-Vedelle tarvittavaa osaamista”, sanoo HS-Veden toimitusjohtaja Jukka Meriluoto.

Hämeen ammattikorkeakoulu on ollut pitkään HS-Veden tärkeä yhteistyökumppani. Yhteisiä hankkeita on ollut säännöllisesti ja HS-Veden tekniikan toimihenkilöistä ja esimiehistä suurin osa on suorittanut tutkintonsa HAMKissa.

Hämeen ammattikorkeakoulu kiittää saamastaan lahjoituksesta. Vesihuolto on yksi tärkeimmistä yhteiskuntamme toiminnoista.

”Vesihuollon toimintavarmuus on elintärkeä jokapäiväisen elämän sujuvuuden kannalta. Lahjoitus kertoo, että olemme onnistuneet perustehtävässämme kouluttaa insinöörejä työelämän palvelukseen. Uskon, että tulevaisuudessa yhä useampi HAMKista valmistunut insinööri päätyy monien eri alojen insinööriosaamista soveltavalle vesialalle”, sanoo yksikön johtaja Lassi Martikainen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

HS-Veden tekemä lahjoitus on osa HAMKin viime vuoden varainhankintakampanjaa. Vuonna 2018 HAMKin saamien lahjoitusten kokonaissumma oli 590 000 euroa.

Lisätietoja:

Jukka Meriluoto, toimitusjohtaja, Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy, 03 621 2280, etunimi.sukunimi@hsvesi.fi

Lassi Martikainen, yksikön johtaja, HAMK, Teknologiaosaamisen yksikkö, 040 822 1734, etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]