Ilmoittautuminen HAMKin avoimiin korkeakouluopintoihin alkaa 1.8. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen HAMKin avoimiin korkeakouluopintoihin alkaa 1.8.

Ilmoittautuminen HAMKin avoimiin korkeakouluopintoihin alkaa 1.8.

29.07.2019 10:00

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen syksyn 2019 avoimiin opintoihin alkaa 1.8. ja päättyy 15.8.2019.

​Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu HAMKin avoimessa AMKissa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Syksyllä 2019 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa monipuolisiin hoitotyön, tuotantotalouden, tietojenkäsittelyn, liiketalouden, johtamisen ja yrittäjyyden opintoihin, sekä biotalouden ja kestävän kehityksen opintoihin. Opintotarjontaa löytyy suomeksi ja englanniksi.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.

Tutustu avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.hamk.fi/avoin.