Ilmoittautuminen HAMKin polkuopintoihin alkaa 1.8. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen HAMKin polkuopintoihin alkaa 1.8.

Ilmoittautuminen HAMKin polkuopintoihin alkaa 1.8.

29.07.2019 10:05

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi. Polkuopinnot ovat vaihtoehtoinen väylä tutkinto-opiskeluun. 

Ilmoittautuminen syksyn 2019 polkuopintoihin alkaa 1.8. ja päättyy 15.8.2019.

Avoimen AMKin polkuopinnot ovat vaihtoehtoinen väylä tutkinto-opiskeluun. Opiskelu HAMKin avoimessa AMKissa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla polkuopintoja lähes kaikissa AMK- ja YAMK-koulutuksissa, suomeksi ja englanniksi.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista. Ne ovat erinomainen vaihtoehto jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluat täydentää osaamistasi. Ylemmän ammattikorkeakoulun polkuopintoihin vaaditaan koulutukseen soveltuva AMK-tutkinto. YAMK-polkuopinnot voi aloittaa ennen kuin erillishaussa vaadittava työkokemus on täyttynyt.

Polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa, voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. HAMKissa on kesätaukoa lukuun ottamatta jatkuva erillishaku opintopolku.fi -palvelussa.

Tutustu avoimen AMKin polkuopintojen tarjontaamme ja ilmoittaudu osoitteessa www.hamk.fi/polkuopinnot.