Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 2.12.2019 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 2.12.2019

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 2.12.2019

29.11.2019 13:21

Ilmoittautuminen kevään 2019 polkuopintoihin alkaa 2.12. ja päättyy 15.12.2019. Avoimen AMKin polkuopinnot ovat vaihtoehtoinen väylä tutkinto-opiskeluun.

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen kevään 2019 polkuopintoihin alkaa 2.12. ja päättyy 15.12.2019. Avoimen AMKin polkuopinnot ovat vaihtoehtoinen väylä tutkinto-opiskeluun. Opiskelu HAMKin avoimessa AMKissa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla AMK-polkuopintoja keväällä alkavissa konetekniikan ja tieto- ja viestintätekniikan päiväopinnoissa Riihimäellä, sekä sairaanhoitajakoulutuksen ja sähkö- ja automaatiotekniikan monimuoto-koulutuksissa. Bioecomy Engineering koulutuksen päiväopinnoissa Forssassa voi opiskella polkuopinnot englanniksi.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista. Ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, sinulla ei ole vaadittua pohjakoulutusta tai jos haluat täydentää osaamistasi tutkintoon saakka.

Polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa, voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. HAMKissa on kesätaukoa lukuun ottamatta jatkuva erillishaku opintopolku.fi -palvelussa.

Tutustu avoimen AMKin polkuopintojen tarjontaamme verkkosivuilla.

Lisätietoja myös: opiskelijapalvelut@hamk.fi