Ilmoittautuminen syksyn avoimiin korkeakouluopintoihin jatkuu 7.10. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen syksyn avoimiin korkeakouluopintoihin jatkuu 7.10.

Ilmoittautuminen syksyn avoimiin korkeakouluopintoihin jatkuu 7.10.

07.10.2019 14:49

Ilmoittautuminen syksyn 2019 avoimiin opintoihin jatkuu 7.10. ja päättyy 18.10.2019. Ajankohtaiset opinnot toteutetaan 28.10. alkaen ja ne päättyvät vuoden vaihteeseen.

Kevään 2020 avoimille opinnoille ilmoittaudutaan 2.-15.12.2019.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista. Syksyllä 2019 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa monipuolisiin sairaanhoidon, tuotantotalouden, yrittäjyyden ja kestävän kehityksen opintoihin. Opintotarjontaa löytyy suomeksi ja englanniksi.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu HAMKin avoimessa AMKissa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.
Tutustu avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Tutustu ajankohtaiseen tarjontaan ja ilmoittaudu täältä