Kauppakamarin verkkokirjat nyt käytössäsi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kauppakamarin verkkokirjat nyt käytössäsi

Kauppakamarin verkkokirjat nyt käytössäsi

17.01.2019 09:55

Yksi kirjaston lainatuimmista kokoelmista on saatu tarjolle myös verkkoon. Kauppakamarin Ammattikirjastossa käytössäsi on lähes 150 verkkokirjaa liiketalouden eri osa-alueilta.

Kauppakamarin tietopalveluAmmattikirjasto kattaa seuraavat aiheet: talous, työsuhde, juridiikka, johtaminen, myynti, markkinointi ja viestintä. E-kirjoista mukana ovat mm. suosittu Käytännönläheisesti-sarja, Mäntynevan Hallittu projekti, Hesson Hyvä liiketoimintasuunnitelma, Otalan Ketterä oppiminen sekä lukuisat muut suosikit. Kokoelma päivittyy ja kasvaa jatkuvasti.

Toistaiseksi e-kirjat löytyvät vain kirjautumalla Ammattikirjastoon, mutta jatkossa löydät tiedon myös yksittäisistä e-kirjoista  HAMKin Finnasta.  Linkki Ammattikirjastoon löytyy jo nyt HAMKin Finnasta.

Näin käytät e-kirjoja

E-kirjojen käyttö on helppoa: kirjaudu sisään palveluun HAMKin verkkotunnuksilla. Erillisiä lukuohjelmia tai lisäkirjautumisia ei tarvita. Myöskään yhtäaikaisten käyttäjien määrää ei ole rajoitettu, joten pääset lukemaan teoksia aina kun haluat.

Osallistu Ammattikirjaston esittelyyn verkossa

HAMKilainen, tervetuloa Ammattikirjaston esittelyyn ke 30.1. kello 9 – 9.30 osoitteessa https://meet.lync.com/hameenamk/phollanti/S9T06334 . Esittely tallennetaan.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]