Lainaa Hublet-tabletti työskentelyysi Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Lainaa Hublet-tabletti työskentelyysi Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa

Lainaa Hublet-tabletti työskentelyysi Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa

05.02.2019 12:40

Jäikö oma tabletti tai tietokone kotiin? Haluaisitko lukea sanomalehtiä tai muita kirjaston tarjoamia e-lehtiä tai e-kirjoja kätevästi tabletilla?

Kuva Hublet-latausasemasta

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastoon on hankittu kaikkien kirjaston asiakkaiden käyttöön kolme Hublet-tablettia. Tabletilla voit lukea esimerkiksi sanomalehtiä ePress -palvelusta tai käyttää tabletin selainta muuhun tiedonhakuun.

Tabletti lainataan kirjastokortilla kahdeksi tunniksi kerrallaan. Kun syötät kirjastokorttisi viivakoodin tai numeron sekä kirjastokortin pin-koodin latausaseman näyttöruutuun, tabletti vapautuu latausasemasta. Hublet-tabletti toimii ainoastaan kirjaston verkossa, joten sitä ei voi viedä kirjaston tiloista ulos. Palauta tabletti laina-ajan päätyttyä takaisin latausasemaan, jolloin se lukkiutuu ja selaustietosi poistuvat automaattisesti. Tabletin laina-aikaa ei voi pidentää, mutta voit lainata uuden laitteen heti edellisen palautettuasi.

Hublet-tabletit sijaitsevat Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjaston asiakaspalvelupistettä vastapäätä.

Tule kokeilemaan ja kerro meille, mitä mieltä tableteista olet sekä miten niitä ja niiden sisältöä voisi parantaa?

P.S. Lainaamista varten vinkkinä: Tabletit lainataan kirjastokortilla, kirjastokorttisi viivakoodin löydät kirjastokortin lisäksi HAMK Appista ja HAMK Finnasta omista tiedoistasi.

Hublet-tabletin käyttöohjeet kuvana

Hublet-tabletin käyttöohjeet (pdf)

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]