Mitä kirjasto tarjoaa valmistumisen jälkeen? - Hämeen ammattikorkeakoulu
Mitä kirjasto tarjoaa valmistumisen jälkeen?

Mitä kirjasto tarjoaa valmistumisen jälkeen?

24.05.2019 13:44

Onnea valmistuvalle! Tiesithän, että kirjaston asiakkuutesi ei tarvitse loppua opiskelujesi päätyttyä? HAMKin kirjaston asiakkuutesi säilyy automaattisesti valmistumisesi jälkeen, sinun tarvitsee vain päivittää yhteystietosi. Tervetuloa asioimaan ja hyödyntämään kirjaston palveluita myös valmistumisesi jälkeen!

Never stop learning

HAMKin kirjasto on kaikille avoin kirjasto, ja asiakkaaksi voi tulla kuka tahansa myös HAMKin ulkopuolelta. Jos sinulla opiskelijana oli HAMKin kirjaston asiakkuus, säilyy se automaattisesti voimassa valmistumisesi jälkeen. Muista kuitenkin päivittää voimassaolevat yhteystietosi kirjastoon. Tarkista etenkin, että sähköpostiosoitteesi on oikein, jotta saat eräpäivämuistutukset ym. oikeaan osoitteeseen. Jos sinulla ei opiskelijana ollut kirjaston asiakkuutta, mutta haluaisit nyt asiakkaaksi, niin tule käymään kirjaston asiakaspalvelussa, niin tehdään sinulle kirjastokortti saman tien. Tarvitset mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Tarkista ja päivitä yhteystietosi HAMKin Finnassa (kirjaudu kirjastokortilla).

Mitä HAMKin kirjasto tarjoaa sinulle valmistumisen jälkeen?

  • Kirjaston asiakkaana sinulla on käytössäsi kaikkien HAMKin kampuskirjastojen normaalikokoelmien kirjat. Voit asioida missä tahansa HAMKin seitsemästä kampuskirjastosta ja varata aineistoa mistä kirjastostamme tahansa ja noutaa sen valitsemastasi HAMKin kirjaston toimipisteestä, maksutta.
  • Kirjaudu HAMKin Finnaan kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla aiemman HAMKin tunnuksilla kirjautumisen sijaan.
  • Painettujen kirjojen laina-aika on tuttu 28 vuorokautta, ja voit edelleen uusia lainojasi maksimissaan viisi kertaa, ellei niihin ole varauksia. Lainarajasi sen sijaan pienenee, saat entisen 40 kirjan sijaan nyt 20 kirjaa kerrallaan lainaan.
  • Painettujen lehtien kokoelmamme on käytettävissäsi kampuskirjastoissa kirjastojen aukioloaikoina.
  • E-kirjoihin ja e-lehtiin sinulla on pääsy etäyhteyden sijaan ainoastaan paikan päällä kampuskirjastossa kirjaston koneilla. Pyydä henkilökuntaa kirjautumaan sisään koneelle.
  • Kaukolainaaminen muista kuin HAMKin kirjastoista maksaa sinulle jatkossa HAMKin ulkopuolisena henkilönä 10 € / laina.
  • Olet tervetullut työskentelemään kirjastojemme tiloihin, kirjastojen tilat ovat hyödynnettävissäsi kirjastojen aukioloaikoina.
  • Asiakaspalvelumme on edelleen sinua varten, tule kysymään tai ota yhteyttä, kun tarvitset apua kirjastoasioissa!

Lainojen uusinnat, varaukset, maksut ja yhteystietojen päivitykset HAMKin Finnassa (kirjaudu kirjastokortilla).

Kirjastojen aukioloajat ja muut palvelut kirjaston verkkosivuilta.

Käy tykkäämässä HAMK kirjastosta Facebookissa, niin pysyt kärryillä kirjaston asioista.

Onnea tulevaan, toivottavasti näemme sinut vielä jatkossa!

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU