Mustialassa luomuun siirrytään yrittäjien, tutkimuksen ja opiskelijoiden yhteistyönä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Mustialassa luomuun siirrytään yrittäjien, tutkimuksen ja opiskelijoiden yhteistyönä

Mustialassa luomuun siirrytään yrittäjien, tutkimuksen ja opiskelijoiden yhteistyönä

03.05.2019 10:54

Mustialan opetus- ja tutkimusmaatila siirtyy luomuun vuoteen 2020 loppuun mennessä. Juuri käynnistynyt maaseuturahaston rahoittama Luomussa vara parempi -hanke tavoittelee luomun määrän tuplaamista Hämeessä. Hankkeen tavoitteena on edistää luomutuotantoa, luomutuotteiden jalostusta, saatavuutta ja käyttöä. Hankkeessa etsitään keinoja luomuosaamisen lisäämiseen koko ruokajärjestelmässä. Hankkeen aikana rakennetaan Hämäläisen luomun tiekartta. Katso Yle Häme Uutisten juttu Mustialasta. 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU