Opiskelijavalinnat on julkaistu, HAMKista voi saada opiskelupaikan vielä lisähaussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijavalinnat on julkaistu, HAMKista voi saada opiskelupaikan vielä lisähaussa

Opiskelijavalinnat on julkaistu, HAMKista voi saada opiskelupaikan vielä lisähaussa

03.07.2019 10:47

Lisähaku järjestetään HAMKissa kuuteen eri koulutukseen.

Kevään 2019 yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistiin viime viikolla. Hämeen ammattikorkeakouluun haki kevään yhteishaussa yhteensä noin 8400 hakijaa, joista 1600 aloittaa opintonsa syksyllä.

Kukin hakija voi nähdä oman tilanteensa kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun.  Kaikille yhteishaussa hakeneille hakijoille on myös lähetetty sähköinen tuloskirje hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli hakijalla on vastaanotettavissa oleva opiskelupaikka, Opintopolku-palvelu lähettää siitä automaattisen sähköpostiviestin. Opiskelupaikan voi ottaa vastaan ja lukuvuosi-ilmoittautumisen tehdä sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa.

Hakijan kannattaa noudattaa huolellisesti ohjeita paikan vastaanottamisesta ja läsnäoloilmoittautumisesta sekä toimia määräaikaan 8.7.2019 kello 15 mennessä, että hän varmistaa opiskelupaikkansa. Valituille lähetetään HAMKista myös sähköpostiviesti, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta.

Jos hakija ei saanut opiskelupaikkaa, hän voi tulla valituksi vielä varasijalta hakemaansa hakukohteeseen 31.7.2019 kello 15 saakka. Varasijalta hyväksytyille hakijoille lähetetään sähköpostiviesti HAMKista viimeistään kolmantena päivänä hyväksymisestä.

Lisähaku on mahdollisuus

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa lisähaussa mahdollisuuden hakea vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja. Opinnot alkavat elokuussa 2019.

Lisähaku järjestetään HAMKissa muutamaan suomenkieliseen tekniikan alan koulutukseen, sairaanhoitajakoulutukseen, biotalouden liiketoiminnan kehittämisen (YAMK) -koulutukseen sekä englanninkielisen International Business -koulutuksen monimuotototeutukseen alkaen 24.7.2019. Hakuaika kestää 7.8.2019 kello 15.00 saakka.

Lisähaussa on tarjolla opiskelupaikkoja seuraaviin koulutuksiin:

  • Biotalouden liiketoiminnan kehittäminen (YAMK), Hämeenlinna
  • Biotalous (tieto- ja viestintätekniikka), päivätoteutus, Forssa
  • International Business, monimuotototeutus, Valkeakoski
  • Konetekniikka, päivätoteutus, Riihimäki
  • Rakennusmestari, päivätoteutus, Hämeenlinna
  • Sairaanhoitaja, päivätoteutus, Forssa

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/hae-hamkiin/#hakukohteet-hakuajat.

Lisätietoja:

HAMKin hakijapalvelut
Puh. 03 646 4501, 03 646 4504 
hakijapalvelut@hamk.fi