Polkuopinnot ja avoimet korkeakouluopinnot kiinnostavat - vielä ehdit hakea - Hämeen ammattikorkeakoulu
Polkuopinnot ja avoimet korkeakouluopinnot kiinnostavat – vielä ehdit hakea

Polkuopinnot ja avoimet korkeakouluopinnot kiinnostavat – vielä ehdit hakea

06.08.2019 09:59

Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin ilmoittautuminen syksyllä alkaviin polkuopintoihin ja erillisille avoimille toteutuksille alkoi vauhdikkaasti.

Ensimmäisten ilmoittautumispäivien suosituimmat AMK-koulutukset ovat liiketalouden monimuotokoulutus sekä rakennusmestarikoulutuksen ja sosionomikoulutuksen monimuotoryhmät. Päivätoteutuksista eniten ilmoittautuneita on metsätalouden, rakennetun ympäristön ja tietojenkäsittelyn polkupaikoille.

YAMK-polkuopinnoissa suosituimmat koulutukset ovat liiketoiminnan kehittäminen sekä Business Management and Entrepreneurship.

AMK-polkuopintopaikkoja on tarjolla 34 suomenkielisessä ja viidessä englanninkielisessä aloittavien tutkinto-opiskelijoiden saapumisryhmässä.

YAMK-polkuopintopaikkoja on vastaavasti seitsemässä suomenkielisessä ja yhdessä englanninkielisessä ryhmässä. Syksyllä alkavissa ryhmissä on paikkoja minimissään yhteensä 124, tyypillisesti vähintään 2–5 polkuopintopaikkaa saapumisryhmää kohden.

Ilmoittautuneet hyväksytään polkuopiskelijoiksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Joissakin koulutuksissa vaaditaan lisäksi hyväksytty motivaatiokirje ja haastattelu. Osassa koulutuksia ilmoittautumisaika jatkuu vielä 15.8. kello 23.59 saakka.

Lisätietoa polkuopinnoista: https://www.hamk.fi/polkuopinnot
Lisätietoa avoimista korkeakouluopinnoista: https://www.hamk.fi/avoin