Rakennetun ympäristön valintakoe 4.6.2019 - ohjeita valintakokeeseen osallistujalle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Rakennetun ympäristön valintakoe 4.6.2019 – ohjeita valintakokeeseen osallistujalle

Rakennetun ympäristön valintakoe 4.6.2019 – ohjeita valintakokeeseen osallistujalle

15.05.2019 15:47

Rakennetun ympäristön valintakoe järjestetään 4.6.2019 klo 9.00 – 12.00. Valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua. 

Hakija voi suorittaa valintakokeen vain Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan toimipisteessä. Valintakoepaikan osoite: Lepaantie 129, 14610 Lepaa / Hattula. Kokeeseen ilmoittautuminen alkaa klo 8.00 ja päättyy klo 8.50. Valintakokeeseen osallistuvat kaikki¹ hakukelpoiset² hakijat. Kokeen voi suorittaa vain suomen kielellä. 

Henkilöllisyytesi tarkistetaan valintakokeessamuista ottaa mukaasi valokuvallinen henkilötodistus. Valintakokeessa sinulla tulee olla mukana lyijykynä, pyyhekumi, viivotin, terotin ja piirtämiseen sopivat kynät. Laskinta, taulukoita, sanakirjaa ja matkapuhelinta ei saa käyttää kokeessa.

Tarkemmat tiedot rakennetun ympäristön valintakokeesta löydät tältä sivulta https://www.hamk.fi/amk-tutkinto/rakennettu-ymparisto-hortonomi-amk/#kevaan-yhteishaku 

¹ Todistusvalinnan perusteella valittavien hyväksymistieto julkaistaan toukokuun lopulla, kun korkeakoulut ovat saaneet kevään ylioppilaiden arvosanat hakujärjestelmään YTL:lta. Näet mahdollisen hyväksymistiedon Oma Opintopolku -palvelussa. Hyväksyttyjen ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.
² Jos et ole varma hakukelpoisuudestasi ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin, ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen valintakoetta ylimmän amk-hakutoiveesi hakijapalveluihin.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU