Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle  - Hämeen ammattikorkeakoulu
Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle 
säätiön palkitsemat

Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle 

19.12.2019 09:03

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö sr. palkitsee vuosittain Hämeen ammattikorkeakoulun vuoden opiskelijan, erityisen ansioituneen opiskelijan ja Hämeen ammattikorkeakoulun henkilöstöä.  

Array

Säätiö pyytää esityksiä stipendin saajiksi Hämeen ammattikorkeakoulun yksiköiltä, koulutuksesta, johtajilta ja rehtoreilta. Stipendin saajat eivät ole tietoisia ehdolla olostaan etukäteen. 
Stipendit jaettiin Hämeen ammattikorkeakoulun joulukuun 18. päivän valmistujaisjuhlassa. 

 
Palkitut: 

Vuoden 2019 opiskelija, 1000 euron tunnustuspalkinto: Knuutila Anni-Elina, Iittala, Muotoilun koulutus  

Anni-Elina Knuutila on suorittanut opintonsa ansiokkaasti muotoilun koulutuksen keramiikan ja lasin profiilissa. Hän on toiminut ammattimaisesti ja itseohjautuvasti koko opintojensa ajan ja edennyt opinnoissaan vuosikurssia nopeammin. Knuutilalla on tutkiva ja kehittävä ote työelämälähtöisiin opiskelijaprojekteihin. Hänen ansioitaan ovat ajan- ja projektinhallinta, verkostoituminen, innostus ja luova ote sekä sitoutuminen. Anni-Elina Knuutila on tänä vuonna mukana Habitare-messuprojektissa, jossa esitellään mm. muotoilun uusia saven 3D-tulostamisen mahdollisuuksia sisustamisessa. 

Vuoden 2019 Erityisen ansioitunut opiskelija, Markku Moilasen erityisrahaston stipendi 1000 euroa: Quoc Bao, Tran, Valkeakoski, Degree Programme in Electrical and Automation Engineering 

Bao Tran on suoriutunut opinnoistaan kauttaaltaan erinomaisesti ja osoittanut samalla poikkeuksellista lahjakkuutta useissa opiskeluun liittyvissä yhteyksissä. Hänen osaamisensa insinööritieteisiin liittyvien ongelmien ratkaisussa on kiitettävää. Bao Tran on työskennellyt opiskelujensa ohessa noin 1,5 vuotta opiskelija-assistenttina sekä sähkö- ja automaatiotekniikan että Electrical and Automation Engineering -ohjelmissa. Hän on työskennellyt samaan aikaan myös HAMK Tech -tutkimusyksikön tutkimusryhmässä. Tutkimusryhmän työskentelyn tuloksena Bao Tran on kirjoittanut kolme kansainvälisen tason julkaisua, joista kaksi on konferenssijulkaisuja. 

Vuoden 2019 työntekijä, 1000 euron tunnustuspalkinto: Tutkijayliopettaja Maritta Kymäläinen, Bio- ja elintarviketekniikan koulutus 

Maritta Kymäläinen on sinnikkäästi, pitkäjänteisesti ja menestyksellisesti kehittänyt ja toteuttanut bio- ja elintarviketekniikan koulutusta sekä rakentanut ja kasvattanut TKI-toimintaa. Hänen työnsä opetuksen ja TKI-toiminnan integroinnissa on ollut uraauurtavaa. Maritta Kymäläinen on yrityslähtöisten projektien parissa ohjannut opiskelijoita kärsivällisesti, korostaen oppimiskokemusta vaativissa tilanteissa. Hän ymmärtää esimerkillisesti niin yritysten, alueen muiden toimijoiden kuin opiskelijoidenkin merkityksen asiakkaina ja sidosryhminä. Hänen tiimissään ja projekteissaan on hyvä työskennellä, sillä hän arvostaa jokaista ja on erinomainen projektinhallinnassa.