Seksuaalineuvojakoulutus 30 op, toteutus alkaa 17.5. Vielä pääsee mukaan, kysy vapaita opiskelijapaikkoja! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Seksuaalineuvojakoulutus 30 op, toteutus alkaa 17.5. Vielä pääsee mukaan, kysy vapaita opiskelijapaikkoja!
Hämeen ammattikorkeakoulu

Seksuaalineuvojakoulutus 30 op, toteutus alkaa 17.5. Vielä pääsee mukaan, kysy vapaita opiskelijapaikkoja!

29.04.2019 14:40

Seksuaalineuvoja koulutus alkaa toukokuussa, hae mukaan! Koulutus antaa valmiudet keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä erilaisissa asiakas– ja koulutustehtävissä. Opit myös hallitsemaan seksuaalineuvonnan menetelmiä elämänkulkuun ja seksuaalineuvonnan erityiskysymyksiin liittyen.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan, kasvatusalan tai muun soveltuvan alan ammattilaisille, joilla on alan korkeakoulututkinto tai aikaisempi soveltuva opistoasteen tutkinto.

Array

SISÄLLÖT JA TOTEUTUS

Seksuaalineuvonnan eettinen ja ammatillinen osaaminen sekä kehittämisosaaminen
– Seksuaaliterveyden tietoperusta ja seksuaalineuvonnan menetelmäosaaminen
– Kehittämistehtävätyöskentely

Koulutuksen rakenne ja sisältö vastaavat Nordic Association for Clinical Sexology = (NACS) koulutus-kriteereitä. Koulutus vastaa seksologian opintojen tasoa I ja antaa mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.  Tämän koulutuksen ja erikseen hankkimasi työnohjauksen (16 h) käytyäsi voit hakea Suomen seksologisen seuran auktorisointia.

Koulutus alkaa Hämeenlinnassa 17.5.2019 ja päättyy 16.10.2020. Koulutukseen sisältyy 15 lähipäivää sekä oppimista tukevia tehtäviä.

Haku viimeistään 7.5.2019 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU