Syksyn yhteishaun tulokset julki - Hämeen ammattikorkeakoulu
Syksyn yhteishaun tulokset julki

Syksyn yhteishaun tulokset julki

29.11.2019 10:25

Hämeen ammattikorkeakouluun haki syksyn yhteishaussa yhteensä noin 1400 hakijaa, joista 210 aloittaa opintonsa tammikuussa 2020. Valituille on lähetetty HAMKista sähköpostiviesti, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta. 

Syksyn 2019 yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu. Hämeen ammattikorkeakouluun haki syksyn yhteishaussa yhteensä noin 1400 hakijaa, joista 210 aloittaa opintonsa tammikuussa 2020. Valituille on lähetetty HAMKista sähköpostiviesti, jossa on tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta. 

Kukin hakija voi nähdä oman tilanteensa kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Kaikille yhteishaussa hakeneille hakijoille on lähetetty myös sähköinen tuloskirje hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.  

Mikäli hakijalla on vastaanotettavissa oleva opiskelupaikka, Opintopolku-palvelu lähettää siitä automaattisen sähköpostiviestin. Opiskelupaikan voi ottaa vastaan ja lukuvuosi-ilmoittautumisen tehdä sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa.

Hakijan kannattaa noudattaa huolellisesti ohjeita paikan vastaanottamisesta ja läsnäoloilmoittautumisesta sekä toimia määräaikaan 9.12.2019 kello 15 mennessä, että hän varmistaa opiskelupaikkansa. 

Jos hakija ei saanut opiskelupaikkaa, hän voi tulla valituksi vielä varasijalta hakemaansa hakukohteeseen 17.12.2019 kello 15 saakka. Varasijalta hyväksytyille hakijoille lähetetään sähköpostiviesti HAMKista viimeistään kolmantena päivänä hyväksymisestä.

 
Lisätietoja: hakijapalvelut@hamk.fi