Talous- ja henkilöstöhallinnon tietopalvelu avautunut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Talous- ja henkilöstöhallinnon tietopalvelu avautunut

Talous- ja henkilöstöhallinnon tietopalvelu avautunut

17.01.2019 09:40

Oletko talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilainen, tai kenties vasta oppimassa alaa? Kirjasto tarjoaa nyt pääsyn KauppakamariTieto -verkkopalveluun, jonka avulla käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista.

Kauppakamarin tietopalveluValittavinasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet kolmelta eri aihealueelta: Talous ja vero, Palkka ja työsuhde ja Juridiikka. Sisältöä päivitetään säännöllisesti, joten se on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Päivittyvän tiedon lisäksi löydät KauppakamariTiedosta myös asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia artikkeleita ja Vastauspankki-osion.

KauppakamariTieto, kuten muutkin kirjaston tarjoama aineisto, löytyy HAMKin Finnasta.

Näin käytät tietopalvelua

Kauppakamarin tietopalvelujen käyttö on helppoa: kirjaudu sisään HAMKin verkkotunnuksilla ja ota tieto käyttöön.

Osallistu tietopalvelun esittelyyn verkossa

HAMKilainen, tervetuloa tietopalvelun esittelyyn to 31.1. kello 9-9.30 osoitteessa https://meet.lync.com/hameenamk/phollanti/73775G8J . Esittely tallennetaan.

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon muutoksista

Kauppakamari tarjoaa käyttöösi myös uutiskirjeen, jonka tilaamalla pysyt ajan tasalla lakimuutoksista ja käytänteistä. Uutiskirjeen voit tilata osoitteessa https://www.kauppakamarinuutiskirjeet.fi/tietokirjeet

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]