Tammikuun haut käynnistyvät - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tammikuun haut käynnistyvät

Tammikuun haut käynnistyvät

08.01.2019 16:09

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika on 9.–23. tammikuuta. Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) on tarjolla aloituspaikkoja viidessä englanninkielisessä amk-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Lisäksi ammatilliseen opettajakorkeakouluun voi hakea 8.–29.1.

Yhteishaun englanninkielisten koulutusten haku

Kevään yhteishaun ensimmäisenä hakuaikana paikkoja voi hakea englanninkielisiin opintoihin, joissa opiskellaan kansainvälisessä ryhmässä. Yhteishaku on suunnattu etupäässä Suomessa asuville hakijoille. Lisäksi ulkomailla asuvat voivat hakea HAMKiin erillishaun kautta.

HAMKissa voi opiskella kansainvälisen tutkinnon kolmella kampuksella. Uusia opiskelijoita ottavat ensi syksynä vastaan Computer Applications ja Construction Engineering Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäen kampuksella sekä Electrical and Automation Engineering ja International Business Valkeakosken kampuksella. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksina, eli niissä opiskellaan HAMKin 8–16 -opiskelumallin mukaisesti.

Lisätietoa koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi tai www.studyinfo.fi. 

Haku päättyy keskiviikkona 23.1.2019 klo 15. Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat. 

Ammatillisen opettajankoulutuksen haku

Ammatilliseen opettajankoulutukseen otetaan 350 uutta opiskelijaa ja 100 jatkokoulutettavaa.

Tiistaina 8.1. käynnistyy ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteinen haku. Tässä haussa voi hakea HAMKiin opiskelemaan ammatilliseen opettajankoulutukseen, ja jatkokoulutettavaksi ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen sekä ammatilliseen opinto-ohjaajankoulutukseen. Aloituspaikkoja on tarjolla yhteensä 450. Opinnot kestävät 10–16 kuukautta. Opiskelumuotoja on useita. HAMK kouluttaa opettajia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa, Espoossa, Turussa sekä verkossa.

Tulevassa haussa etsitään opiskelijoita myös englanninkieliseen opettajankoulutukseen. Haku opettajakorkeakouluun tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi, ja hakuaika päättyy tiistaina 29.1.2019 klo 15. 

Haussa myöhemmin keväällä

Myöhemmin keväällä, 20.3. alkaen, järjestetään korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika. Siinä haetaan HAMKin suomenkielisiin koulutuksiin, International Business -monimuotototeutukseen sekä ylempään AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Kevään yhteishaussa, johon kuuluu molemmat hakuajat, voi valita yhteensä enintään kuusi hakukohdetta. 

Tiesitkö, että HAMKin opiskelijat kertovat opiskelustaan ja arjestaan kampuksilla Instagramissa. Opiskelijoiden tarinoihin voi tutustua osoitteessa  www.hamk.fi/stories tai Instagramissa tililtä @hamkstories.

Lisätietoa ja hakuohjeet:

Vieraskieliset koulutukset:
https://www.hamk.fi/hae-hamkiin 
HAMK hakijapalvelut: (03) 646 4503 tai sähköpostitse admissions@hamk.fi 

Opettajankoulutukset:
www.hamk.fi/aokk
Arja Kämäräinen, 050 574 5265 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hamk.fi 

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU