Tietojenkäsittely, päivätoteutuksen valintakoe 6.6.2019 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tietojenkäsittely, päivätoteutuksen valintakoe 6.6.2019

Tietojenkäsittely, päivätoteutuksen valintakoe 6.6.2019

16.05.2019 10:41

HAMKin tietojenkäsittely, päivätoteutuksen valintakoe järjestetään kevään yhteishaussa 6.6.2019. klo 12.00 – 15.00. Valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua.

Valintakokeeseen osallistuvat kaikki¹ hakukelpoiset² hakijat. Valintakoe tehdään valintaryhmän ylimmässä valintakoeyhteistyötä tekevässä hakukohteessa, eikä valintakoepaikkaa voi vaihtaa. Lue lisää valintakoeyhteistyöstä kevään 2019 yhteishaussa täältä.

Valintakokeeseen sisäänkutsuminen aloitetaan klo 11.30., joten saavu tätä ennen ajoissa paikalle. Valintakoe järjestetään Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksesssa (Visamäki). Käyntiosoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna.

Valintakokeessa saa olla esillä vain kynä, kumi, terotin ja vesipullo. Taskulaskin ja/tai kännykkä on kielletty. Muista henkilötodistus!

Lisää tietoa tietojenkäsittely, päivätoteutuksen valintakokeesta löydät täältä https://www.hamk.fi/hae-hamkiin/valintakokeet-ja-ennakkoaineistot/#luonnontieteiden-ala

Ennakkoaineisto

Lukuohjeet hakijalle
Kevään 2019 tietojenkäsittelyn valtakunnallisen valintakokeen ennakkoaineisto: Aineisto Suomen sata uutta mahdollisuutta 2018–2037; https://www.hamk.fi/suomen_sata_uutta_mahdollisuutta_2018/
Opiskele ennakkoaineistosta luvun 2 johdantoteksti + luvut 2.2, 2.3, 2.5, 2.9, 2.10 perusteellisesti ennen koetta, sillä kokeessa materiaali ei ole enää käytettävissäsi. Valintakokeen aineisto-osan kysymykset ja niiden oikeat vastaukset perustuvat kokonaan ennakkoaineiston teksteihin, kuviin ja tietoihin. Kysymykset kokeessa ovat monivalintatehtäviä ja/tai oikein/väärin -tyyppisiä tehtäviä. 

¹Todistusvalinnan perusteella valittavien hyväksymistieto julkaistaan toukokuun lopulla, kun korkeakoulut ovat saaneet kevään ylioppilaiden arvosanat hakujärjestelmään YTL:lta. Näet mahdollisen hyväksymistiedon Oma Opintopolku -palvelussa. Hyväksyttyjen ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.

² Jos et ole varma hakukelpoisuudestasi ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin, ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen valintakoetta ylimmän amk-hakutoiveesi hakijapalveluihin.