Wellbeing International Week kokoaa kansainvälisiä hyvinvointialan osaajia HAMKiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Wellbeing International Week kokoaa kansainvälisiä hyvinvointialan osaajia HAMKiin

Wellbeing International Week kokoaa kansainvälisiä hyvinvointialan osaajia HAMKiin

18.02.2019 15:31

Hämeen ammattikorkeakoulun järjestämä tapahtumaviikko yhdistää hoitotyön, sosiaalialan sekä varhaiskasvatuksen opettajat ja opiskelijat.

Wellbeing International Week 2019 järjestetään 18.-22.2. Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Viikon aikana keskitytään ajankohtaisiin sosiaalialan ja terveydenhuollon teemoihin.

Kansainvälinen viikko muodostuu konferenssista maanantaina, työpajoista tiistaina, keskiviikkona ja torstaina sekä työpajatyöskentelyn esityksistä perjantaina.

Key note -puhujina ovat tohtori Neil Gibson Robert Gordon Universitysta ja professori Ruth Northway University of South Walesista. Gibsonin erityisalaa on terapeuttinen valokuvaus. Northway on erikoistunut kehitysvammaisten hoitotyöhön.

Hämeenlinnaan saapuu lähes kaksikymmentä HAMKin partnerikorkeakoulujen opettajaa opettamaan tai osallistumaan työpajoihin. Kansainvälisiä opiskelijoita viikolle osallistuu yli neljäkymmentä. HAMKin Hyvinvointiosaamisen yksikön opiskelijoita on ilmoittautunut työpajoihin lähes 200.

Tapahtuman järjestää HAMKin Hyvinvointiosaamisen yksikkö, joka on järjestänyt kansainvälistä viikkoa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Tapahtuma on HAMKin opiskelijoille mahdollisuus verkostoitua ja luoda kansainvälistä suhteita kotikampuksella. Vieraileville luennoitsijoille ja opiskelijoille tapahtuma lisää tietoa Suomesta ja maamme sosiaali- ja terveyspalveluista. Lisäksi viikko tarjoaa mahdollisuuden suunnitella tulevaa yhteistyötä ja verkostoitua kansainvälisesti.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]