Ammattikirjasto on uudistunut mutta osa e-kirjoista väliaikaisesti pois käytöstä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ammattikirjasto on uudistunut mutta osa e-kirjoista väliaikaisesti pois käytöstä

Ammattikirjasto on uudistunut mutta osa e-kirjoista väliaikaisesti pois käytöstä

22.01.2020 14:36

Kauppakamarin Ammattikirjasto on siirtynyt uudelle alustalle, jonka myötä e-kirjojen käyttöön on saatu useita parannuksia. Aineistojen siirto on kuitenkin vielä kesken, joten vanhempien e-kirjojen käytössä on väliaikainen katko.

Kauppakamarin tietopalveluUusi alusta on tuonut mukanaan useita toivottuja parannuksia:

  • Kirjojen sivunumerot ovat näkyvissä. Sivunumerot vastaavat painetun kirjan sivunumerointia, ja ne toimivat myös navigointia helpottavina linkkeinä. 
  • Sisällysluettelossa näkyvät otsikkotasot alimmalle tasolle saakka. Otsikot toimivat linkkeinä, joiden avulla voit siirtyä suoraan ko. osioon.
  • Kirjassa on asiahakemisto, mikäli sellainen on painetussa kirjassa.
  • Haku on parantunut: voit mm. rajoittaa haun avoinna olevaan kirjaan.
  • Uusimmat kirjat löytyvät heti Ammattikirjaston pääsivulta omana osionaan.

Kaikki e-kirjat ovat käytettävissä viimeistään maaliskuussa

Linkit Ammattikirjaston verkkokirjoihin löytyvät HAMK Finnasta. Osa linkeistä ei tällä hetkellä toimi, sillä kirjojen siirto uudelle alustalle on vielä kesken. Palvelusta puuttuvat vanhemmat kirjat siirretään uuteen Ammattikirjastoon viimeistään helmikuun aikana. Uusien kirjojen linkit toimivat tällä hetkellä ongelmitta.

Kauppakamarin Ammattikirjasto sisältää ammattikirjallisuutta liiketoiminnan eri alueilta: johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, verotuksesta, markkinoinnista ja juridiikasta. Palveluun kirjaudutaan HAMKin käyttäjätunnuksilla.