BitFest perjantaina: E-urheilu, automaation mahdollisuudet ja kokemusmuotoilu esillä - Hämeen ammattikorkeakoulu
BitFest perjantaina: E-urheilu, automaation mahdollisuudet ja kokemusmuotoilu esillä
BitFestin logo

BitFest perjantaina: E-urheilu, automaation mahdollisuudet ja kokemusmuotoilu esillä

11.02.2020 08:38

Hämeen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikkö järjestää perjantaina 14.2. monialaisen BitFest-seminaarin Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella.

Array

Kuudetta kertaa järjestettävän, digitaalisuuden ja liiketoiminnan kehittämiseen keskittyvän BitFestin aiheina ovat tällä kertaa e-urheilu, robotiikka ja kokemusmuotoilu. BitFest juhlistaa myös tietojenkäsittelyn koulutuksen 35-vuotisjuhlavuotta.

Suosiotaan ympäri maailmaa lisänneen e-urheilun kaupallisista mahdollisuuksista seminaarissa puhuu ENCE Esports Oy:n toimitusjohtaja Mika Kuusisto. ENCE Esports on merkittävin suomalainen e-urheiluorganisaatio. BitFesteillä lanseerataan myös HAMKin oma HAMK Gaming Academy. Syksystä 2020 lähtien HAMKissa voi opiskella viidentoista opintopisteen suuruisen e-urheilun opintokokonaisuuden.

Seminaarissa kuullaan myös Telia Finlandin liiketoiminnan kehityspäällikkö Kia Tahvanaisen puheenvuoro älykkäästä automaatiosta ja robotiikasta. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Violeta Salonen avaa puolestaan omassa puheenvuorossaan kokemusmuotoilua ja sen kytkeytymistä esimerkiksi palveluihin ja hyvinvointiin.

”Yksi keskeinen BitFest-seminaarin tavoite on saattaa yhteen eri alojen opiskelijoita ja yrityksiä. Nyt ja tulevaisuudessa tarvitaan monialaisia osaajia. Enää ei riitä, että osaa vain koodata, vaan ammattilaisen tulee hallita niin liiketoimintaan, digitaalisuuteen kuin kansainvälistymiseenkin liittyviä asioita”, kertoo seminaarin järjestelyjen toinen vastaava, tietojenkäsittelyn lehtori Tommi Saksa HAMKista.

Tilaisuuden ohjelma

Aika: Perjantaina 14.2. kello 8.45–12.00
Paikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, C-rakennuksen auditorio. Seminaari on osallistujille maksuton, eikä erillistä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tilaisuuden kieli on englanti.

9:00-9:10 Opening Words: Eveliina Toivonen & Tapani Honkanen, HAMK

9:10-9:50 Esports – How to win the game when playing games? Mika Kuusisto – Chief Executive Officer at ENCE Esports Oy

9:50-10:30 AI & robotics – Transforming business with intelligent automation: Kia Tahvanainen – Business Development Manager at Telia Finland

10:30-10:50 Coffee break

10:50-11:05 The launch of HAMK Gaming Academy

11:05-11:45 Multidisciplinary approach to experience design: Violeta Salonen – Senior Lecturer, Experience Management at Haaga-Helia University of Applied Sciences

11:45-12:00 Final words & discussion

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat HAMKin opiskelijat, alueen yritykset ja kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Lisätietoja:

Eveliina Toivonen
Liiketalouden lehtori, Hämeen ammattikorkeakoulu
0408260733
eveliina.toivonen@hamk.fi

Tapahtuman nettisivu.